Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση στις φήμες

Τελικά θα δεχτεί τις τηλεοπτικές κάμερες ή όχι;

Ελένη Μενεγάκη

Τελικά θα δεχτεί τις τηλεοπτικές κάμερες ή όχι;

Σήμερα, απόγευμα Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall. Τις τελευταίες μέρες είχε γραφτεί πως η παρουσιάστρια έχει ζητήσει να μην υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία και μέσα από την εκπομπή της απάντησε στις φήμες.

«Αυτό δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε πρώτος, αν και έχω την εντύπωση πως το πέταξε ο Λιάγκας πριν δυο μέρες και κυκλοφόρησε παντού. Αυτή είναι μια γιορτή του Golden Hall, τι εννοείτε; Δεν είναι μια γιορτή που θέλουμε να την κλειδώσουμε σε ένα σπίτι, όπως αν θέλω εγώ να κάνω γενέθλια στα παιδιά μου και δεν θέλω να έρθει κανείς. Είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο και φυσικά καλοδεχούμενοι είναι όποιοι θέλουν να έρθουν από όποια κανάλια και όποιοι φωτογράφοι θέλουν να είναι εκεί. Δεν είναι προσωπική μου γιορτή. Είναι γιορτή του Golden Hall και όλου του κόσμου».

Ακόμα, πρόσθεσε: «Επειδή πραγματικά το διάβασα από προχθές μέχρι σήμερα παντού, απορώ πώς βγήκε αυτό; Και θυμήθηκα πως το άκουσα πριν δυο μέρες στον Λιάγκα - δεν ξέρω αν το είπαν σοβαρά ή κάνοντας πλάκα... Κάπως έτσι, όμως, φεύγουν τα θέματα και μπερδεύονται. Βέβαια και δεν ισχύει. Και σας περιμένουμε όλους να πάρετε πλάνα από αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ