Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Το video-έκπληξη στον Μάρκο Σεφερλή

Από την «Ελένη» για το «Mega με Μία», με αγάπη

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Η ρομαντική τους απόδραση

Από την «Ελένη» για το «Mega με Μία», με αγάπη

Μία νέα στήλη έχει εγκαινιαστεί στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega όπου προβάλλονται videos διάσημων ανθρώπων χωρίς να το γνωρίζει ο Μάρκος Σεφερλής και λένε τη δική τους προσωπική ιστορία με τον παρουσιαστή ή απλά στέλνουν τις ευχές και τη θετική τους ενέργεια.

Η αρχή είχε γίνει πριν 10 μέρες με την Άννα Βίσση, video που είχε μαγνητοσκοπήσει με το κινητό της η Χριστίνα Πολίτη. Η συνέχεια εξίσου λαμπερή (ίσως και λίγο παραπάνω) έγινε με την Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και αφού μίλησε με την παρουσιάστρια, μετά μαγνητοσκόπησε ένα μήνυμα που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης.

«Μάρκο μου, καλημέρα! Σε περιμένω με πολλή, πολλή ανυπομονησία! Με το κορίτσι σου σήμερα περάσαμε καταπληκτικά. Άκουσα και μια έρευνα και δεν ξέρω, δεν έβγαλα συμπέρασμα για το τι γίνεται στο σπίτι σας. Τι κάνετε; Πώς είσαστε εκεί; Πότε θα ξεκινήσεις δουλίτσα; Πότε θα τα πούμε από κοντά; Μήπως να περάσω καμιά μέρα βόλτα από το κοντρόλ σας να σου πω δυο χαριτωμενιές και να φύγω;» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δες το video:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ