Follow us

H Eva Mendes μιλάει για τη μητρότητα και τον Ryan Gosling

Δες την εντυπωσιακή φωτογράφιση και αποσπάσματα της συνέντευξής της για το VioletGrey.com

H Eva Mendes μιλάει για τη μητρότητα και τον Ryan Gosling

Δες την εντυπωσιακή φωτογράφιση και αποσπάσματα της συνέντευξής της για το VioletGrey.com.


Όσο σιωπηλά διαχειρίστηκε την εγκυμοσύνη της τόσο σιωπηλά διανύει και τους πρώτους μήνες της μητρότητας. Ο λόγος για την Eva Mendes, που ράγισε τις καρδιές πολλών κοριτσιών κάνοντας τον Ryan Gosling πατέρα του παιδιού της! Η Eva έδωσε μια συνέντευξη στο site VioletGrey, μετά από 10 μήνες απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, ανοίγοντας την καρδιά της και μιλώντας για τη σχέση της με τον Ryan αλλά και τη νεογέννητη κόρη τους, Esmeralda Amada.

H Eva Mendes μιλάει για τη μητρότητα και τον Ryan Gosling

Όταν ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, πριν από ένα περίπου μήνα, ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του στη ζωή όλοι σχολίασαν το όνομά της, Esmeralda Amada και η Eva επιβεβαίωσε τις φήμες που το θέλουν εμπνευσμένο από τη γνωστή ηρωίδα της Disney. "Και οι δύο λατρεύουμε την Esmeralda από το μυθιστόρημα του Victor Hugo, The Hunchback of Notre Dame και πιστεύουμε ότι είναι πολύ όμορφο όνομα. Το Amada ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει "αγαπημένη" στα Ισπανικά" εξήγησε η Eva.

H Eva Mendes μιλάει για τη μητρότητα και τον Ryan Gosling - εικόνα 2

"Πίστευα πως οι ξέφρενες νύχτες ανήκαν στο παρελθόν μου όμως [οι πρώτες μέρες με το μωρό] είναι μερικές από τις πιο "ξέφρενες" που έχω ζήσει ως τώρα" δήλωσε η Eva και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως δεν έχει νταντά για το μωρό "Είμαι ανοιχτή στο να έχω βοήθεια αργότερα αλλά για μένα είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της μητρότητας, τον πρώτο καιρό που δεν μπορείς να κοιμηθείς και δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις και που πρέπει να το ξεπεράσεις μαζί με το μωρό".

Όσο για την δεκάμηνη απουσία της από τη δημοσιότητα; "Ο Ryan και εγώ αποφασίσαμε από νωρίς πως θέλουμε να δώσουμε στο μωρό όσο περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούμε. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Είναι άλλωστε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για κάθε μαμά. Βρίσκω υπερβολικά παρεμβατικά τα media σε αυτό το θέμα και έτσι πήρα την απόφαση να το αποφύγω ολοκληρωτικά".

H Eva Mendes μιλάει για τη μητρότητα και τον Ryan Gosling - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ