Follow us

H Kendall Jenner στο εξώφυλλο του Dazed

Τριπλό εξώφυλλο για την Kendall και μια θέση στη λίστα με τους 100 influential του 2015

H Kendall Jenner στο εξώφυλλο του Dazed

Τριπλό εξώφυλλο για την Kendall και μια θέση στη λίστα με τους 100 influentials του 2015!


Με έμπνευση από τη δεκαετία του 1960, το εξώφυλλο του χειμερινού τεύχους του Dazed κοιτάει στο μέλλον. Η απόλυτη δεκαετία του φουτουρισμού έγινε η έμπνευση πίσω από το styling και η Kendall Jenner έφερε επιτυχώς το εξώφυλλο στο σήμερα αφού είναι μια από τα πολλά υποσχόμενα νέα πρόσωπα της χρονιάς.

Ακόμα κι αν η Kendall έπαιρνε άδεια και αποσυρόταν σε κάποιο εξωτικό νησί μέχρι την Πρωτοχρονιά, θα είχε και πάλι μια από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες της χρονιάς. Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από αυτό αφού η μικρή αδερφή της Kim Kardashian δουλεύει ασταμάτητα κλείνοντας τη μία δουλειά πίσω από την άλλη. Έτσι, μπορεί να ετοιμάζεται για να περπατήσει στο show του οίκου Chanel, την 1η Δεκεμβρίου, όμως μέχρι τότε έχει ακόμα μερικές ημέρες για να φωτογραφηθεί για μερικά ακόμα εξώφυλλα.

Στο πρώτο εξώφυλλο του Dazed, η Kendall εμφανίζεται με φουτουριστικό, πολύχρωμο στυλ που θυμίζει την Peggy Moffitt, στο δεύτερο θυμίζει την mod Twiggy με ζωγραφιστές βλεφαρίδες και μιλιτέρ κοστούμι ενώ το τρίτο αποτελεί ένα κολάζ των δύο προηγούμενων και δηλώνει για το νεαρό μοντέλο "Kendall Jenner: Αλλάζει το πρόσωπο της μόδας".

Μέσα στο Dazed η Kendall και άλλοι 99 νέοι καλλιτέχνες και επιχειρηματίες καταγράφονται ως οι άνθρωποι που θα μας απασχολήσουν το 2015 και που βάζουν τα θεμέλια για το μέλλον. Μαζί της λοιπόν, θα βρεις στις σελίδες του την σκηνοθέτη Gia Coppola, τους σχεδιαστές J.W.Anderson και Olivier Rousteing, τους ηθοποιούς Kiernan Shipka και Miles Teller και πολλούς άλλους.

Δες εδώ τα εξώφυλλα με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner:

H Kendall Jenner στο εξώφυλλο του Dazed

H Kendall Jenner στο εξώφυλλο του Dazed - εικόνα 2


H Kendall Jenner στο εξώφυλλο του Dazed - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ