Follow us

Angelina Jolie: Η εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Unbroken" και οι δηλώσεις περί πολιτικής καριέρας

Θα εγκαταλείψει τον κινηματογράφο για την πολιτική;

jolie

Θα εγκαταλείψει τον κινηματογράφο για την πολιτική;


H Angelina εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Unbroken" στο Βερολίνο και όπως πάντα το γεγονός συζητήθηκε πολύ. Σε στυλιστικό επίπεδο θα λέγαμε οτι κινήθηκε στα δικά της πολύ κλασικα νερά, με total black look από παντελόνι και τοπ τα οποία συνδύασε με μαύρα mules, που φέτος παρατηρούμε οτι κάνουν μεγάλο fashion comeback. Με χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά και φυσικό makeup, ήταν μια Angelina όπως την έχουμε αποτυπώσει στη μνήμη μας, απλή και μίνιμαλ.

Angelina Jolie: Η εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Unbroken" και οι δηλώσεις περί πολιτικής καριέρας

Angelina Jolie: Η εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Unbroken" και οι δηλώσεις περί πολιτικής καριέρας - εικόνα 2
Jack O' Connell, Angelina Jolie, Miyavi


Ωστόσο, το όνομά της συζητιέται πρόσφατα όχι μόνο για τη συμμετοχή της στα κινηματογραφικά hits της σεζόν. Μόλις πριν λίγες μέρες την είδαμε να κάνει δηλώσεις για μια πιθανή αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία, καθώς όταν ρωτήθηκε αναλόγως από τους δημοσιογράφους δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, μιλάμε για μια νέα πορεία στο χώρο της πολιτικής την οποία δεν αρνήθηκε οτι θα ακολουθούσε στο κοντινό μέλλον.

Η πιθανότητα να τη χάσουμε από τις κινηματογραφικές αίθουσες είναι όχι και τόσο ευτυχές γεγονός, ωστόσο η Jolie φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις πολιτικές και κοινωνικλες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αφού συμμετέχει σε πολυάριθμες οργανώσεις για τα διακιώματα των παιδιών, τις χώρες του τρίτου κόσμου και τις πολιτικές ελευθερίες.

Μακάρι να κάνει το καλύτερο που μπορεί με όση δύναμη έχει!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ