Follow us

Ο bodyguard που κλέβει (λίγη από) τη λάμψη της Jennifer Lawrence

Είναι "πρόβλημα" το οτι κυκλοφορούν συνέχεια μαζί;

lawrence

Είναι "πρόβλημα" το οτι κυκλοφορούν συνέχεια μαζί;


Το μειονέκτημα του να είσαι πρώτης τάξεως celebrity όπως η Jennifer Lawrence είναι φυσικά οτι σε κυνηγούν οι paparazzi συνεχώς, δεν έχεις σχεδόν καθόλου προσωπική ζωή και είναι αδιανότητο να κυκλοφορείς χωρίς bodyguard. H Jennifer παρ'όλα αυτά φαίνεται οτι έχει καταφέρει να τραβά ακόμα περισσότερο τα flash επάνω της έχοντας στο πλευτό της έναν από τους πιο όμορφους bodyguards που έχουμε δει τελευταία.

Ο bodyguard που κλέβει (λίγη από) τη λάμψη της Jennifer Lawrence

Το αποτέλεσμα: φωτογραφίζεται με μανία από φωτογράφουν που θέλουν να απoθανατίσουν τόσο την ίδια όσο και το όμορφο αγόρι στο πευρό της που κάνει θραύση στο γυναικείο κοινό της Lawrence. To New York Magazine τον αποκαλεί ήδη "the hottieguard"!

Ο bodyguard που κλέβει (λίγη από) τη λάμψη της Jennifer Lawrence - εικόνα 2

Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό οτι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας των celebrities κλέβει την παράσταση, έχοντας στο μυαλό μας το παράδειγμα του bodyguard του Karl Lagerfeld ο οποίος τελικά έγινε ένα από τα μοντέλα του σχεδιαστή, ενώ η Heidi Klum έβγαινε για λίγο καιρό με τον δικό της σωματοφύλακα αμέσως μετά το χωρίσμό της.

Well played Jennifer, well played!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ