Follow us

Οι καλύτερες εμφανίσεις των επώνυμων Ελληνίδων για το 2014

Ποια looks ξεχώρισαν την χρονιά που σε λίγο τελειώνει; Ελένη Μενεγάκη, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Μελέτη, Μαίρη Συνατσάκη και άλλες σε εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Οι καλύτερες εμφανίσεις των επώνυμων Ελληνίδων για το 2014
Ποια looks ξεχώρισαν την χρονιά που σε λίγο τελειώνει; Ελένη Μενεγάκη,Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Μελέτη, Μαίρη Συνατσάκη και άλλες σε εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.


[gallery ids="90748,90750,90751,90752,90753,90754,90755,90756,90757,90758,90759,90760,90761,90762,90763,90764,90765,90766,90767,90768,90770,90771,90772,90773,90775,90776,90808,90809"]

Η Ελένη Μενεγάκη επένδυσε σε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα διατηρώντας το υπόλοιπο look σε αρμονία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα λιτό look για τη βάφτιση των δύο παιδιών της, φορώντας λευκή δημιουργία που φέρει την υπογραφή των Mi-Ro προτιμώντας μια δημιουργία Mi-Ro.

Μια αποκαλυπτική δημιουργία με δαντέλα, από τη συλλογή που φέρει την υπογραφή της σε συνεργασία με την Lynne, αποτέλεσε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κωνστνατίνα Σπυροπούλου δείχνει πώς το κοραλί χρώμα ταιριάζει άψογα στις ξανθές, ειδικά τις πρώτες καλοκαιρινές ημέρες.

Σούπερ σέξι η επιλογή της Μπέτυς Μπαγγίρα μέσα σε ένα διαφανές φόρεμα με κεντημένες floral λεπτομέρειες δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos.

Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα δια χειρός Δημήτρη Πέτρου μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για μια glamourous βραδινή εμφάνιση. Προτείνει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το κόκκινο χρώμα συμβαδίζει με την επιτυχία και αυτό το ξέρει καλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που ενθουσίασε με αυτή την επιλογή της, ένα φόρεμα Μi-Ro, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.

Η stylish εμφάνιση της Τάμτα -δια χειρός Mi-Ro- συνοψίζει όλες τις τάσεις του χειμώνα του 2014, tigh high boots, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, top knot χτένισμα και σημείο-κλειδί η φούστα.

Η Μαίρη Συνατσάκη τίμησε το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, το λευκό, δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ με ένα turban BSB.

Η Δέσποινα Βανδή συνδάσε στον τελικό του The Voice δύο κυρίαρχες τάσεις της μόδας σε ένα look φορώντας μια μάξι δημιουργία Mi-Ro με χρυσή παγιέτα και sexy ντεκολτέ με διαφάνεια. Δες λεπτομέρειες εδώ

Ένα φόρεμα Dolce&Gabbana και ένα ζευγάρι σέξι μπότες ήταν αρκετά για να κάνουν την Κάτια Ζυγούλη να λάμψει μια ακόμα φορά στο πάρτυ του Madame Figaro στο Citylink.

Η Σίσσυ Φειδά κατάφερε να δώσει έναν άλλο αέρα σε μια ολόσωμη φόρμα, μεταμορφώνοντάς την στο απόλυτο κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας. Μάθε εδώ τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της.

Μια από τις κομψές και παράλληλα σέξι εμφανίσεις πραγματοποίησε η Έλενα Παπαβασιλείου επενδύοντας στο κομμάτι-κλειδί, ένα strapless φόρεμα σε κόκκινο χρώμα, δημιουργία Vlassis Holevas. Δες εδώ λεπτομέρειες

Ένα ροζ φόρεμα με διαφάνειες δια χειρός Celia Kritharioti αποτελεί το κομμάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα το ύφος της Δούκισσας Νομικού. Θηλυκή και σέξι, girlie και κομψή ταυτόχρονα. Διάβασε λεπτομέρειες εδώ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πώς να ξεχωρίζει επιλέγοντας την τάση της σεζόν, την metallic animal print φούστα Zara, την οποία δεν δίστασε να συνδυάζει με statement παπούτσια και αξεσουάρ.

Η Μαριέττα Χρουσαλά εκξακολουθεί να είναι κομψή και πάντα καλοντυμένη, καλύπτοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα μαύρο φόρεμα Celia Kritharioti και ολοκληρώνοντας με την glam πινελιά, ένα χρυσό ζευγάρι πέδιλα

Μια από τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της Zέτας Μακρυπούλια στο «Just the 2 of Us» ήταν αυτή όπου η χρυσή δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes έκλεψε τις εντυπώσεις. Δες εδώ πώς την συνδύασε

Το απλό μαύρο μάξι φόρεμα δια χειρός Orsalia Parthenis αναδείχτηκε άριστα με τη βοήθεια της καλλίγραμμης σιλουέτας της Βίκυς Καγιά.

Πώς μπορείς να είσαι σέξι με ένα απλό μαύρο φόρεμα; Διδάσκει η Ιωάννα Μπούκη με δημιουργία Mi-Ro.

Μια τουαλέτα, κόκκινο κραγιόν και ένα λαμπερό χαμόγελο έδωσαν στην Ελεονώρα Μελέτη την λάμψη μιας σωστής red carpet εμφάνισης.

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της Demy, φορώντας φόρεμα Toi&Moi στα φετινά Βραβεία Mad, αποτέλεσε σίγουρα μία από τις statement παρουσίες της νεαρής τραγουδίστριας για τη χρονιά που πέρασε. Διάβασε λεπτομέρειες

Ασπρόμαυρος συνδυασμός, σέξι πόδια, berry κραγιόν και δαντέλα χαρακτηρίζουν εκτός από το επίθετο «σούπερ» την εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα ενέδωσε στο σέξι χαρακτήρα της δαντέλας επιλέγοντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Mi-Rο για την εμφάνισή της στο #glittereverywhere πάρτυ του Madamefigaro.gr

Το ανδρόγυνο look υπηρέτησε με πολύ σέξι τρόπο η Ελισάβετ Σπανού.

Μια μάξι φούστα και ένα λευκό t shirt μπορεί να ακούγονται ένας απλός συνδυασμός, όμως μαζί με ένα εντυπωσιακό κόσμημα δημιουργούν μια εμφάνιση που ξεχωρίζει, όπως αυτή την Ελεονώρας Μελέτη.

Η Νάντια Μπουλέ τόνισε το πίσω μέρος της, αναδεικνύοντας με σέξι τρόπο την πλάτη της μέσα από ένα φόρεμα με σκίσιμο και δαντέλα. Εντυπωσιακή!

Οι loose γραμμές και ο πάντα διαχρονικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου κατατάσσουν την εμφάνιση της Στέλλας Καλλή όχι μόνο στις καλύτερες αλλά και σε αυτές προς πιστή μίμηση.

Η Δέσποινα Καμπούρη ξεχώρισε τις φθινοπωρινές ημέρες φορώντας το λευκό, μια δημιουργία του επιτυχημένου διδύμου, Mi-Ro.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ