Follow us

«Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»: Τι συμβαίνει τελικά με την εκπομπή;

Η απάντηση του Παύλου Σταματόπουλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η απάντηση του Παύλου Σταματόπουλου

Ο Παύλος Σταματόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» να κόβεται πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

«Πριν λίγο μιλούσα με τους συνεργάτες της εκπομπής για το τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο, άρα μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν κόπηκε. Αυτό (σ.σ.: τα δημοσιεύματα περί διακοπής της εκπομπής) συμβαίνει πολύ τακτικά. Και το καλοκαίρι με την Κατερίνα (Καραβάτου) διαβάζαμε και στιχομυθίες που υποτίθεται γίνονταν στα γραφεία με αφορμή την εκπομπή. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι, αφού ξέρουμε ότι πάμε κανονικά το Σαββατοκύριακο. Είναι όλα φήμες. Κι εγώ το πρωί που σηκώθηκα διάβασα φήμες, τις οποίες μετά από λίγα λεπτά άλλαξαν. Επομένως, τι να σου πω;» δήλωσε ο συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Έχει συζητήσει ο ίδιος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα πρόσφατα δημοσιεύματα; «Όχι, γιατί είναι κάτι που ακούμε τακτικά. Αν κάθε φορά που ακούγεται ή γράφεται κάτι ανάλογο το συζητούσαμε, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας», ενώ στην ερώτηση αν φοβάται μήπως τελικά διακοπεί οριστικά η εκπομπή, ο ίδιος απάντησε: «Όχι, γιατί δεν υπάρχει αυτό το κλίμα μέσα στο κανάλι. Εγώ δεν έχω κάποια τέτοια φοβία».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ