Follow us

Κάτια Ζυγούλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Σάκη Ρουβά

Στο επετειακό «ΕΓΩ! weekly»

Κάτια Ζυγούλη

Στο επετειακό «ΕΓΩ! weekly»

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφήθηκε και μίλησε στο εορταστικότεύχος του «ΕΓΩ! Weekly» για την οικογενειακή ζωή της με τον Σάκη Ρουβά και τη σχέση τους.

Σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός τέταρτου παιδιού; «Αν έρθει και τέταρτο παιδί, θα είναι μεγάλη χαρά. Αλλά δεν είναι κάτι που θα αποφάσιζα αυτή τη στιγμή»

Ο έρωτας με τον Σάκη Ρουβά: «Ερωτευμένη είμαι πάντα! Ένας επιπλέον λόγος για να νιώθω ευγνωμοσύνη είναι γιατί έπειτα από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Σάκη είμαστε ακόμα ερωτευμένοι. [...] Με τον Σάκη αγαπιόμαστε. Η ζήλια είναι ένα σκαλοπάτι που σε βάζει σε μια διαδικασία να δουλέψεις περισσότερο τη σχέση σου. Εμείς έχουμε δουλέψει τη σχέση μας και την εξελίσσουμε γιατί έτσι εξελισσόμαστε και ως άνθρωποι μέσα από αυτή»

Για τον επερχόμενο γάμο τους: «Ο γάμος για μας είναι μια τυπική διαδικασία».

Έχει νιώσει καταπιεσμένη ως μητέρα; «Ίσως έχω καταπιεστεί κυρίως με δικούς μου ψυχαναγκασμούς. Όπως με αυτό που καταδιώκει όλες μας να είμαστε τέλειες μαμάδες. Τέλειος γονιός δεν υπάρχει. Μαθαίνεις στην πορεία. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι δεν έπραξα σωστά σε κάτι που μπορεί να αφορά τα παιδιά, αλλά μετά ηρεμώ. Είναι άγχη της στιγμής που έρχονται και φεύγουν. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, όμως, είμαι ισορροπημένη και ευτυχής».

Περισσότερα στο «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί

Κάτια Ζυγούλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Σάκη Ρουβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ