Follow us

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στην TV

H "Carrie Bradshaw" επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια σειρά που δεν ασχολείται καθόλου με τους...μεγάλους έρωτες

Divorce: Νέα σειρά και νέος ρόλος για τη Sarah Jessica Parker

H "Carrie Bradshaw" επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια σειρά που δεν ασχολείται καθόλου με τους...μεγάλους έρωτες.

Μπορεί επί 6 σεζόν και 2 ταινίες η Carrie Bradshaw να έψαχνε τον ιδανικό έρωτα, τον οποίο τελικά και βρήκε μετά κόπων και βασάνων στο πρόσωπο του Mr Big, ωστόσο η Sarah Jessica Parker δείχνει πλέον αποφασισμένη να περάσει στο...επόμενο βήμα της σχέσης: το διαζύγιο!

Ναι, το διαζύγιο βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων της νέας κωμικής σειράς με παραγωγό και πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Sarah Jessica Parker. Το σενάριο εκτυλίσσεται γύρω από τη ζωή μια μεσήλικης γυναίκας που, επηρεασμένη από τις φρεσκοχωρισμένες φίλες της, σκέφτεται να πάρει διαζύγιο μέχρι που ο άντρας της μαθαίνει για την εξωσυζυγική της σχέση και αποφασίζει εκείνος πια να κάνει το αποτόλμημα. Η νέα σειρά που αναμένεται να έχει τον τίτλο Divorce και να αποτελείται από 30λεπτα επεισόδια, μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από το υπεύθυνο κανάλι, HBO, ωστόσο σύντομα θα γίνει και αυτό ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό για την προβολή του πρώτου της επεισοδίου!

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στην TV
Η Sarah Jessica Parker στο κόκκινο χαλί της χριστουγεννιάτικης συναυλίας Jingle Balls 2014

Μετά το τέλος της σειράς Sex&the City η Sarah Jessica Parker είχε...εξαφανιστεί από την τηλεόραση αλλά όπως όλα δείχνουν η μεγάλη της επιστροφή είναι πλέον πολύ κοντά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ