Follow us

Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015;

Αν νομίζεις πως ήταν πολλοί οι celebrities που παντρεύτηκαν μέσα στο 2014, το 2015 ίσως να σε εκπλήξει.

Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015;

Αν νομίζεις πως ήταν πολλοί οι celebrities που παντρεύτηκαν μέσα στο 2014, το 2015 ίσως να σε εκπλήξει.

Το 2015 διαγράφεται έντονο και ιδιαιτέρως ρομαντικό, ακόμα περισσότερο κι από το 2014! Γι'αυτό και εμείς φτιάξαμε μια λίστα με τα celebrity ζευγάρια που περιμένουμε να κάνουν το...αποτόλμημα χαρίζοντάς στιγμές ρομαντισμού και ονειροπόλησης μέσα από τέλειες instagram φωτογραφίες, designer νυφικά, κρυφές τοποθεσίες και μπόλικο σασπένς!

Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015;
Ryan Gosling- Eva Mendes: Πόλλα έχουν ακουστεί για τη σχέση τους μα το ίδιο το ζευγάρι μένει μαζί και διαψεύδει έτσι τις κακές γλώσσες. Οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί και πλέον εμείς ονειρευόμαστε να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.



Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 2
Justin Theroux- Jennifer Aniston: Ό,τι κι αν δηλώνει η ίδια για τον γάμο, εμείς αυτό το κορίτσι θέλουμε να το δούμε με νυφικό (ξανά). Η Jennifer δείχνει πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Justin και γι'αυτό τους ευχόμαστε...καλά στέφανα!


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 3
Johnny Depp- Amber Heard: Ακούστηκε πως τον χώρισε μετά από το μεθυσμένο του παραλλήρημα στα Hollywood Film Awards, ωστόσο οι δυο τους διέψευσαν το δημοσίευμα κάνοντας μια ακόμα δημόσια εμφάνιση μαζί με μπόλικα...PDA. Ε, αφού άφησε που άφησε την Vanessa Paradis για την Amber, ας το παντρευτεί τουλάχιστον το κορίτσι...


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 4
Joe Manganiello- Sofia Vergara: Είναι ίσως το πιο σέξι νέο ζευγάρι του Hollywood και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα. Δεν περνούν λεπτό χώρια και πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν κιόλας! Τους ευχόμαστε σύντομα να τους δούμε και παντρεμένους!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιστορία του Instagram που θα σε κάνει να δακρύσεις!

Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 5
Benedict Cumberbatch- Sophie Hunter: Ένα από τα νέα και ήδη αγαπημένα μας ζευγάρια στο χώρο του Hollywood σύντομα ανακοίνωσε πως περιμένει και τρίτο μέλος για να ολοκληρώσει την ευτυχία του! Και επειδή ο Benedict είναι και gentleman είμαστε σχεδόν σίγουροι πως μέσα στο 2015 θα κάνει την Sophie τη νέα κυρία Cumberbatch.

Συνέχεια στη σελίδα 2
Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 6
Darren Le Gallo- Amy Adams: Ένα ακόμα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουν ήδη ιστορία μαζί, χωρίς να είναι παντρεμένα. Αν το 2015 αποφασίσουν να παντρευτούν δε, θα τους συντροφεύσει ήδη στο μυστήριο και η κορούλα τους.


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 7
Jason Sudeikis- Olivia Wilde: Μέσα στο 2014 το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή του το πρώτο τους παιδί. Τι μένει πια; Να παντρευτούν μέσα στο 2015, κάτι που τους ευχόμαστε ολόψυχα.


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 8
Jason Statham- Rosie Huntington Whiteley: Το 2ο πιο σέξι του Hollywood είναι αδιαμφισβήτητα αυτό. Ο...σκληρός άντρας Jason έχει καταφέρει να κρατήσει την Rosie δική του και δεν μπορούμε παρά να ευχόμαστε αυτό να γίνει και επίσημο μέσα στο 2015!


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 9
Andrew Garfield- Emma Stone: Το προσωπικό μου αγαπημένο ζευγάρι και γι'αυτό δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή! Οι δυο τους είναι τόσο αστείοι, τρυφεροί αλλά και ιδιαίτεροι που έχω πιστέψει πως δε θα βρουν καλύτερο ταίρι. Παντρευτείτε βρε!


Celebrity Love: Ποια ζευγάρια θέλουμε να δούμε παντρεμένα μέσα στο 2015; - εικόνα 10
Ashton Kutcher- Mila Kunis: Μέσα σε αυτή τη σχέση μοιάζουν να έχουν βρει τον εαυτό τους θυμίζοντας περισσότερο το συμπαθέστατο αλλά και πολύ αληθινό ζευγάρι της διπλανής πόρτας παρά ένα τέλειο (και ίσως λίγο δήθεν) χολυγουντιανό δίδυμο. Απέκτησαν πρόσφατα και τον μικρό Wyatt... ε...άντε και στα δικά τους!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ