Follow us

Gwyneth Paltrow - Johnny Depp: Σόκαραν το κοινό στην Ellen de Generes!

Απάντησαν ειλικρινά στις πιο περίεργες ερωτήσεις και μας εξέπληξαν

Gwyneth Paltrow - Johnny Depp: Σόκαραν το κοινο στην Ellen de Generes!

Απάντησαν ειλικρινά στις πιο περίεργες ερωτήσεις και μας εξέπληξαν.

Η Ellen de Generes έχει το χάρισμα! Το χάρισμα να κάνει τους celebrity καλεσμένους της να ανοίγονται και να αποκαλύπτουν πλευρές τους που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Μια τέτοια εκπομπή ήταν και η χτεσινή με την Ellen να κάθεται απέναντι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Mortdecai και να τους υποβάλλει...απρεπείς ερωτήσεις στις οποίες εκείνοι απάντησαν με σοκαριστική ειλικρίνεια!

Μπορεί να περίμενες πως το κακό παιδί του κινηματογράφου, Johnny Depp, θα έχει κάποτε βρεθεί σε παραλία γυμνιστών μπορείς όμως να πεις το ίδιο για το γεγονός πως η "αθώα" Gwyneth Paltrow έχει χρησιμοποιήσει το όνομά της για να γλιτώσει ένα πρόστιμο από την τροχαία;

Gwyneth Paltrow - Johnny Depp: Σόκαραν το κοινό στην Ellen de Generes!

Μεταξύ άλλων η Gwyneth και ο Johnny παραδέχτηκαν πως έχουν δει ο ένας τον άλλο γυμνό (!) πράγμα μάλλον...συνηθισμένο στα γυρίσματα του Mortdecai και πως και οι δύο έχουν εμπλακεί σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε αεροπλάνο, μπαίνοντας έτσι στο περίφημο Mile High Club. Φυσικά όταν πετάς συχνά και μάλιστα με ιδιωτικά αεροπλάνα ο όρος μάλλον χάνει κάπως τη σημασία του.

Η Gwyneth Paltrow εξέπληξε τους πάντες όταν παραδέχτηκε πως έχει ανταλλάξει...σκανταλιάρικα μηνύματα με τον σύντροφό της, σε αντίθεση με τον Depp που ισχυρίστηκε πως δεν το έχει κάνει ποτέ και που μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δήλωση της! Από την άλλη, βέβαια, ο κύριος Depp είπε πως δεν έχει ποτέ μετανιώσει για κάποιο τατουάζ του (ούτε καν για εκείνο που γράφει "Winona Forever") κάνοντάς μας να εκτιμήσουμε τον χαρακτήρα του λίγο περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ