Follow us

Πρέπει να το δεις: Tο look της Kate Moss στο show του Louis Vuitton

Ορίζει νέους κανόνες στο boho στυλ

Η Kate Moss με άψογο στυλ στο show του Louis Vuitton

Ορίζει νέους κανόνες στο boho στυλ!

Ένα από τα σύγχρονα αλλά και διαχρονικά fashion icons επέστρεψε χτες δριμύτερο με μια εμφάνιση που έκανε τις fashionistas ανά τον κόσμο να αναστενάξουν με ευτυχία. Η 41χρονη πλέον Kate Moss παρακολούθησε την παρουσίαση της χειμερινής αντρικής συλλογής του οίκου Louis Vuitton για τον επόμενο χειμώνα καθισμένη, φυσικά, στο front row και ντυμένη με το χαρακτηριστικό της boho chic στυλ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Kate έξω από το Serre Du Parc Andre Citroen στο Παρίσι όπου έλαβε χώρα το fashion show και εμείς καταγράψαμε κάθε λεπτομέρεια της υπέροχης εμφάνισής της.

Πρέπει να το δεις: Tο look της Kate Moss στο show του Louis Vuitton

Ένα μάξι αμπιρ φόρεμα με φολκ κεντήματα και έντονη 70s αύρα επέλεξε η Kate το οποίο συνδύασε με πανύψηλα λουστρινένια booties που έδωσαν στο look ένα πιο ροκ και σύγχρονο αέρα. Το επίκεντρο όμως του outfit της δεν ήταν άλλο από ένα μάξι γούνινο παλτό με πλούσιες πτυχώσεις και κεντημένο γιακά.

Πρέπει να το δεις: Tο look της Kate Moss στο show του Louis Vuitton - εικόνα 2

Είναι γνωστό πως η Kate λατρεύει τις γούνες, κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει το bohemian στυλ, ωστόσο η συγκεκριμένη γούνα είναι συνάμα και οικολογική αφού πρόκειται για ένα vintage κομμάτι από την προσωπική της συλλογή. Γι'αυτό και εμείς δεν έχουμε να της προσάψουμε τίποτα απολύτως...εύγε ξανά Kate.

Πρέπει να το δεις: Tο look της Kate Moss στο show του Louis Vuitton - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ