Follow us

Angelina Jolie: Δημιούργησε πανικό καταφτάνοντας στο LAX

Το αεροδρόμιο του Los Angeles γέμισε κόσμο που έτρεξε να τη συναντήσει

jolie

Το αεροδρόμιο του Los Angeles γέμισε κόσμο που έτρεξε να τη συναντήσει


H Angelina κάνει την εμφάνισή της και το πλήθος θαυμαστών της την ακολουθεί για να αποσπάσει ένα πολυπόθητο αυτόγραφο. Αυτή είναι μια τυπική μέρα που η Jolie εμφανίζεται δημόσια στο αεροδρόμιο του Los Angeles και ο πανικός που δημιουργείται πρέπει πια να έχει γίνει ρουτίνα στους εργαζόμενους εκεί.

Angelina Jolie: Δημιούργησε πανικό καταφτάνοντας στο LAX

Φτάνοντας 2 ώρες πριν την πτήση της προς προορισμό που δε γνωρίζουμε η star έδειξε να έχει διάθεση να αφιερώσει λίγο από το χρόνο αναμονής της στους fans της και δέχτηκε να υπογράψει αυτόγραφα, όχι όμως να φωτογραφιθεί μαζί τους.

Angelina Jolie: Δημιούργησε πανικό καταφτάνοντας στο LAX - εικόνα 2

Με total black-classic Angelina look από skinny παντελόνι, cozy πουλόβερ και δερμάτινες μπότες, δε μας εντυπωσίασε στυλιστικά, το σύνολό της πάντως ήταν κάτι δοκιμασμένο που ξέρει και ξέρουμε οτι της πηγαίνει. Άλλωστε είναι φανερό όλα αυτά τα χρόνια πως έχει μεγάλη αδυναμία στο μαύρο χρώμα και προτιμά τις total-black εμφανίσεις πολύ συχνά. Τα oversized γυαλιά ηλίου της (επίσης μαύρα) είναι ακόμα μια siganture επιλογή για την ίδια.

Angelina Jolie: Δημιούργησε πανικό καταφτάνοντας στο LAX - εικόνα 3

Η υπογραφή αυτόγραφων κράτησε λίγη ώρα ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο lounge για το απαραίτητο check-in. Τα αμερικανικά μέσα πάντως σχολίασαν πολύ το γεγονός οτι σε πολλές φωτογραφίες ασχολείται με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο ήθελε να δείξει δημόσια (;).

Όπως και να 'χει, γεγονός είναι οτι δημιουργεί αναστάτωση σε κάθε της εμφάνιση, casual, επίσημη, καλή και κακή!

Angelina Jolie: Δημιούργησε πανικό καταφτάνοντας στο LAX - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ