Follow us

Νίκος Μουτσινάς: Το ενδεχόμενο αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη

Τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη της επιτυχημένης παρουσιάστριας

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τα επαγγελματικά του σχέδια, που τελικά ανατράπηκαν, τις συζητήσεις του για το Your Face Sounds Familiar, αλλά και τη διακοπή της εκπομπής της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ.

Η αποχή από την παρουσίαση και το θεατρικό που δεν έγινε:
«Η απόφασή μου ήταν φέτος να αφοσιωθώ σε ένα πράγμα σαν ιδιότητα, σαν ηθοποιός δηλαδή. Ήθελα να κάνω το σίριαλ και το θέατρο. Στο θέατρο συνέβησαν διάφορα πράγματα και τσάκισε η δουλειά, δεν έγινε. Έλεγα ότι θέλω λίγο να φύγω (από την παρουσίαση) πριν κάνει ο άλλος εμετό, πριν πει “τον βαρεθήκαμε”. Θέλω να πει “Άντε ρε, Πού είναι; Να τον δούμε λίγο!”. Σε σχέση με αυτό και σε σχέση με το ότι για μένα ο κύκλος του “Δέστε Τους” είχε κλείσει, νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφασή μου».

To σχόλιο για τη διακοπή του «Αυτά είναι»: «Τα κανάλια έχουν ένα δικό τους τρόπο να σκέφτονται. Φυσικά και μίλησα με τη Μαρία, δεν πετάει από τη χαρά της, ούτε έχει κρυφτεί σε έναν τάφο για να κλαίει. Τα έχουμε ζήσει αυτά! Κανείς δεν κάνει συνέχεια επιτυχία, γιατί θα ήταν και βαρετό από μια στιγμή και μετά. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές, να κάνουμε κάτι και να μη μας βγει, οι συνθήκες να είναι διαφορετικές από αυτές που νομίζαμε όταν ξεκινούσαμε κάτι...»

Θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, την επόμενη σεζόν, δεδομένου ότι η προβολή του για φέτος ματαιώθηκε; «Είχα κάνει συζήτηση να είμαι στο Your Face Sounds Familiar φέτος. Το ήθελα πάρα πολύ φέτος, γιατί επειδή δεν θα έκανα καμία εκπομπή, θα μου άρεσε να το κάνω. Για του χρόνου, επειδή θα είναι μια καινούρια χρονιά, δεν ξέρω. Δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Αργεί η επόμενη χρονιά, κάτσε να βγει αυτή».

H αναφορά στην εγκυμοσύνη της Μενεγάκη: «Τελικά είναι έγκυος; Μας το είπε; Γιατί το κράτησε πάρα πολύ καιρό, δεν μπορώ να μετρήσω τους μήνες. Τώρα πια χαιρετάει και το μωρό...».

Δέχτηκε πρόταση να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, όσο θα απουσιάσει για να γεννήσει; «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, με τις ώρες που έχω τα γυρίσματα. Δεν θα είχα πάντως κάποιο πρόβλημα. Εννοώ ότι τα ξέρω τα παιδιά όλα...».

Δες το βίντεο στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ