Follow us

Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένοι όπως πρώτα

O φωτογραφικός φακός τους συνάντησε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων

Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένοι όπως πρώτα

O φωτογραφικός φακός τους συνάντησε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων


«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις», όπως τιτλοφορείται κι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που περιλαμβάνονται στη νέα της δισκογραφική δουλειά: η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης εξακολουθούν να ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο. Το ζευγάρι, που μετρά αισίως δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου, φροντίζει με κάθε τρόπο ν' ανανεώνει τη σχέση του. Όσο φορτωμένο κι αν είναι καθημερινά το πρόγραμμά τους, από διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα βρίσκουν ποιοτικό χρόνο, αφιερωμένο μόνο στους δυο τους!

Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένοι όπως πρώτα

Ο φωτογραφικός φακός του Hello! τους συνέλαβε στο «Hama Shusi Bar», στο κέντρο της Γλυφάδας, να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ασιατικές γεύσεις και ν' ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές όλο νόημα. «Ήρθαν μαζί και χωρίς τη συντροφιά κανενός φίλου αυτήν τη φορά. Πραγματικά, έμοιαζαν σαν ένα ζευγάρι που ζει τις πρώτες μέρες ενός φλογερού έρωτα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι διανύουν την πιο ώριμη και όμορφη περίοδο της σχέσης τους», αναφέρει ένας από τους σταθερούς θαμώνες του εστιατορίου, που τους συνάντησε.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, αυτήν την περίοδο δεν κρύβει τη χαρά της για την επιτυχία που γνωρίζουν οι εμφανίσεις της στο «Fever», μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «The Voice», που ξεκινάει στις 15 Φεβρουαρίου, και ως coach επιθυμεί να κερδίσει ξανά.


Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένοι όπως πρώτα - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ