Follow us

Μετά την Περιστέρα στην Vogue, το WWD αναλύει το στυλ του Αλέξη Τσίπρα

Το Women's Wear Daily αφιερώνει τη στήλη "Ο Άντρας της Εβδομάδας" στον νέο πρωθυπουργό!

O Τσίπρας είναι "ο Άντρας της Εβδομάδας" του WWD


Το Women's Wear Daily αφιερώνει τη στήλη "Ο Άντρας της Εβδομάδας" στον νέο πρωθυπουργό!

Το καταξιωμένο site μόδας WWD ανέλυσε το στυλ του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ως ενός από τους "'Αντρες της Εβδομάδας" μένοντας έτσι στην... επιφάνεια των γεγονότων! Μετά από την εμφάνιση της Περιστέρας Μπαζιάνα στη Vogue βέβαια, την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, η συγκεκριμένη κίνηση δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση αν και το WWD είχε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με το στυλ του νέου ηγέτη του κράτους.

Σύμφωνα με το WWD λοιπόν, "ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για την οικονομική εξυγείανση της χώρας ωστόσο το στυλ του δεν θυμίζει σε τίποτα τις ultra chic ημέρες του Αριστοτέλη Ωνάση" (!)

Μετά την Περιστέρα στην Vogue, το WWD αναλύει το στυλ του Αλέξη Τσίπρα

"Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα προκειμένου να προσεγγίσει τον καθημερινό άνθρωπο κάτι που τον κολακεύει κιόλας μιας που δεν έχει και πολύ..θεληματικό πηγούνι. Το κοστούμι του μπορεί να εφαρμόζει σωστά στους ώμους αν και δεν του δίνει κάποια αίσθηση δύναμης."

Επίσης, το διεθνές και καταξιωμένο μέσο εγκρίνει το τωρινό χτένισμα του πρωθυπουργού αλλά προβλέπει επίσης πιθανες απώλειες στο μέλλον (εδώ γελάσαμε πολύ!).

Τέλος "ο Αλέξης είναι ο νεαρότερος πρωθυπουργός που έχει δει η Ελλάδα εδώ και 150 χρόνια και τα κάπως αδιάφορα κοστούμια του δεν τον βοηθούν σε αυτόν τον ρόλο. Σύμφωνα πάντα με το WWD, θα πρέπει γρήγορα να βρει έναν καλό ράφτη για να αναδημιουργήσει το στυλ του." 'Αλλες ξεκαρδιστικές παρατηρήσεις του WWD μιλούν για "λιγότερο μουσακά, περισσότερη γυμναστική" και για τα "ασυνήθιστα κοντά του χέρια που, σε συνδυασμό με το περίσσιο ύφασμα στα μανίκια, δεν τον βοηθούν καθόλου".

Να πούμε, ως βασικό συμπέρασμα ότι ...αναζητείται ράφτης από το Μαξίμου;



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ