Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται: «Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω»

Τι άλλο δήλωσε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»;

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται: «Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω»

Η Ζέτα Μακρυπούλια κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» αυτή της εβδομάδας πόζαροντας στον φακό της Ρούλας Ρέβη. Παράλληλα, μιλώντας στη Μαρία Κολλιάτσα ανέλυσε τον αντίδρασή της στις κακές κριτικές, τα δημοσιεύματα αλλά και την εικόνα της.

Πώς αντιδρά στις αρνητικές κριτικές; «Τα διαπλεκόμενα της κριτικής που αφορά είτε την τηλεόραση είτε το θέατρο και τον κινηματογράφο δεν τα γνωρίζω – και δεν θέλω να τα μάθω. Υποψιάζομαι γιατί και πώς μπορεί να γράψει κάποιος κάτι, αλλά αγνοώ το σύνολο της αλυσίδας».

Αναλώνεται στο να αναλύει ό,τι γράφεται για εκείνη; «Σαφώς και όχι. Τώρα ότι μπορεί να έρθει μια πληροφορία στα αυτιά μου από κάτι που είπε ή έγραψε κάποιος, ναι, συμβαίνει, αλλά δεν με αφορά πλέον. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να στεναχωρηθώ. Δεν ψάχνω ό,τι έχει γραφτεί για εμένα. Με ενοχλούν πολλά που γράφονται γιατί ορισμένοι έχουν απέναντί μου για πολύ κακόβουλη ματιά. Υπάρχει φθόνος θέλω να σου πω και ειδικά από τότε που έγινε σημαίνει το γεγονός ότι η διακριτικότητα δεν πουλάει – και αυτό το λέω για όλους που κινούνται σε αυτό τον χώρο, και για την τηλεόραση, και για τα περιοδικά, και για τους δημοσιογράφους που μας παίρνετε συνεντεύξεις-, έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι ισορροπίες των πραγμάτων. Είναι πολύ ωραίο, όμως, να υπάρχει διακριτικότητα, διότι αποδεικνύει την ηθική και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Αυτή τη δουλειά δεν την κάνουμε για εμάς, αλλά για τον κόσμο. Γαλουχείς, λοιπόν, τον κόσμο σε αυτό και αν του περάσεις την αισθητική της προχειρότητας και της αδιακρισίας, τον ωθείς να λειτουργεί έτσι. Θέλεις να υπάρχει αυτό το στοιχείο στα παιδιά σου;».

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται: «Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω»

Στερείται πράγματα για να διατηρεί την εικόνα της; «Δεν είμαι στρατιώτης που έχω βάλει σκοπό να είμαι πάντα αδύνατη, πάντα με κοιλιακούς και πάντα στην τρίχα. Περνώ ένα μέρος του χρόνου μου λειτουργώντας με μια στρατιωτική πειθαρχία, προκειμένου να είμαι σωστή στη δουλειά μου αλλά τον υπόλοιπο καιρό είμαι χαλαρή. Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω, ενώ στην προσωπική μου ζωή δεν θα με δεις βαμμένη. Ούτε χτενισμένη. Είναι άλλο το να είσαι περιποιημένη όταν παρουσιάζεις μια εκπομπή και άλλο όταν πας να αγοράσεις φρούτα. Εγώ βγαίνω με τη φόρμα μου και χωρίς μακιγιάζ. Δεν με νοιάζει».

Νιώθει ευτυχισμένη; «Αισθάνομαι χαρούμενη και τυχερή, γιατί στη ζωή μου έχω νιώσει πολλά και από πολύ νωρίς. Προσπάθησα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια διαχειριστώ πάμπολλες αντίξοες συνθήκες. Όταν είσαι μέσα στη δημοσιότητα από πολύ μικρή ηλικία, δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να τη χειρίζεσαι. Αν έχεις και πέντε ανασφάλειες δε, εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχισμένη νιώθω γιατί έχω φτάσει πια σε ένα σημείο που ξέρω καλά τον εαυτό μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να με μάθω. Νόμιζα ότι με ήξερα καλά, αλλά δεν ήταν απόλυτα ακριβές. Σε αυτή την παγίδα έχει πέσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Νομίζουμε ότι επειδή έχουμε μεγαλώσει με κάποια βιώματα, ξέρουμε τον εαυτό μας, αλλά αυτά τα βιώματα μπορεί να μην είναι καν δικά μας, να είναι άλλων ανθρώπων και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτά – κάτι που απαιτεί πολλή δουλειά, γιατί έχουν πια ριζώσει μέσα μας. Και εγώ έχω απεγκλωβιστεί σε ένα μεγάλο βαθμό. Οπότε σε αυτό τον τομέα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω μάθει να αγαπώ εμένα, να στηρίζω τις επιλογές μου, να μην έχω ενοχές για το καθετί. Αυτό όλο με έχει κάνει να “πετάξω” από το μυαλό μου πολλά περιττά πράγματα που με ταλαιπωρούσαν».



Περισσότερα στο «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται: «Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω» - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ