Follow us

Miss Bloom Best of: Οι γυναίκες των εκλογών που μας απασχόλησαν περισσότερο

Ποιες είναι και γιατί έκλεψαν τις εντυπώσεις; Η Miss Bloom αναλύει τις εμφανίσεις των Περιστέρα Μπαζιάνα, Έλενα Κουντουρά, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Έλλη Στάη και Δανάη Στράτου. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Miss Bloom Best of: Οι γυναίκες των εκλογών που μας απασχόλησαν περισσότερο
Ποιες είναι και γιατί έκλεψαν τις εντυπώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε;

Η MissBloom αναλύει τις εμφανίσεις των Περιστέρα Μπαζιάνα, Έλενα Κουντουρά, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Έλλη Στάη και Δανάη Στράτου.


[gallery ids="92688,92689,92690,92691,92692,92693"]

Η σύζυγός του Υπουργού Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, εχει κλέψει τις εντυπώσεις με την καλογυμασμένη της σιλουέτα η οποία αναδεικνύεται ακόμα και μέσα από τις πιο απλές επιλογές.

Μπορεί να μην εκλέχτηκε, όμως η παρουσία της την βραδιά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια. H Έλλη Στάη επέλεξε γι' αυτή τη βραδιά ένα chic κρουαζέ φόρεμα σε μοβ απόχρωση. Δες εδώ περισσότερα

H Έλενα Κουντουρά ορκίστηκε ως αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού επενδύοντας στην λάμψη, την κομψότητα αλλά και την αισιοδοξία που εκπέμπει το λευκό χρώμα. Η καλύτερη επιλογή για μια νέα αρχή! Διάβασε ένα αφιέρωμα για την ίδια εδώ.

Η εμφάνιση της Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την περισσότερη αίσθηση και από το εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε όμως ότι το color block είναι τάση και η ίδια το ακολούθησε επιτυχώς.

Η πρώτη κυρία της Ελλάδας, η Μπέτυ Μπαζιάνα, ακολουθεί ένα νεανικό και ανεπιτήδευτο στυλ, πραγματοποιώντας ισορροπημένες εμφανίσεις, που συνάδουν πλήρως με το ύφος της.

Σε παρόμοιο στυλ κινήθηκε και η εμφάνισή της το βράδυ των εκλογών επενδύοντας στην ασφαλή και όμως τόσο σοφή επιλογή του μαύρου χρώματος. Μάθε εδώ τι ήταν το παλτό που επέλεξε να φορέσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ