Follow us

Γέννησε η Υβόννη Μπόσνιακ! Δες την πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Μια υγιέστατη κόρη απέκτησε σήμερα το πρωί το ευτυχισμένο ζευγάρι. Plus: Οι επώνυμοι που τους ευχήθηκαν

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Μια υγιέστατη κόρη απέκτησε σήμερα το πρωί το ευτυχισμένο ζευγάρι. Plus: Οι επώνυμοι που τους ευχήθηκαν



Γονείς για πρώτη φορά έγιναν σήμερα το πρωί η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας αυτή την ημέρα των ερωτευμένων την ωραιότερη της ζωής τους! Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τα νέα ανεβάζοντας στο instagram την πρώτη και πολύ τρυφερή φωτογραφία της κόρης του στην αγκαλιά της μαμάς της με τη λεζάντα "Το θαύμα θέλει δύο!!! Η μέρα της ζωής μας. 14 Φεβρουαρίου 2015 ! Η μέρα της παντοτινής αγάπης @yvonini"


Γέννησε η Υβόννη Μπόσνιακ! Δες την πρώτη φωτογραφία του μωρού!



Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού από το χώρο της showbiz έσπευσαν να ευχηθούν για το μικρό, βαλεντίνικο θαύμα με λόγια αγάπης. "Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς! Σας αγαπώ. Καλώς τη δεχτήκατε τη νεράιδα. Μια υπέροχη ζωή γεμάτη αγάπη και για τους τρεις σας" έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου ενώ η Ναταλία Γερμανού συνέχισε λέγοντας "Ε δεν είναι τυχαίο που γεννήθηκε σήμερα. Να σας ζήσει αγάπες μου".


"Αντώνη μου να είναι τυχερή κι ευτυχισμένη! Σας αγαπώ πολύ!" σχολίασε η Τόνια Σωτηροπούλου ενώ η Έλλη Κοκκίνου έγραψε: "Νας σας ζήσει το αγγελούδι σας! Γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη!". Ο Άγγελος Διονυσίου ευχήθηκε με τη σειρά του "Φιλαράκι μου να σας ζήσει, ότι καλύτερο". Οι ευχές συνεχίστηκαν με τη Μαρία Κορινθίου: "Να σας ζήσει! Να χαίρεστε το μικρό ζουζουνάκι!" και η Δέσποινα Καμπούρη ευχήθηκε: "Να είναι πάντα καλότυχο κι ευτυχισμένο! Σας στέλνω την αγάπη μου. Τέλος η Ρούλα Ρέβη έγραψε "Αντώνη μου να σας ζήσει! Σας αγαπάμε και τους τρεις".





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ