Follow us

Michael Keaton: Πρωταγωνιστής στην πιο στενάχωρη στιγμή των Όσκαρ

Δες το απόσπασμα από τη μεγάλη βραδιά

Michael Keaton: Πρωταγωνιστής στην πιο στενάχωρη στιγμή των Όσκαρ

Δες το απόσπασμα από την μεγάλη βραδιά

Ένας από τους μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ ήταν και ο Eddie Redmayne που κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στη "Θεωρία των Πάντων". Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, βέβαια, ο Eddie δεν ήταν ο μόνος αξιόλογος ηθοποιός που διεκδίκησε το χρυσό αγαλματίδιο. Υποψήφιος για τη νίκη ήταν και ο Michael Keaton για την ερμηνεία του στην ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ, "Birdman".

Ο μεγάλος νικητής ανακοινώνεται, η κάμερα εστιάζει στον Eddie Redmayne και αμέσως μετά, στους ηττημένους. Και εκεί βρίσκεται και ο Michael Keaton, όρθιος δίπλα στο γιο του χωρίς όμως να μπορεί να χειροκροτήσει γιατί...κρατάει ακόμα στο χέρι του τον ευχαριστήριο λόγο του! Το χαρτί εξαφανίζεται γρήγορα μέσα στην τσέπη του σακακιού του αλλά η αδίστακτη κάμερα έχει ήδη καταγράψει το γεγονός που κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου!

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως μετά τις τόσες βραβεύσεις για το Birdman και τη Χρυσή Σφαίρα που κέρδισε ο ηθοποιός για το ρόλο του εκεί, ίσως και να θεωρούσε το Όσκαρ "σίγουρη νίκη". Δεν τον παρεξηγούμε...ήταν, ούτως ή άλλως, υπέροχος!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ