Follow us

Julianne Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της!

Η νικήτρια των φετινών όσκαρ Juliann Moore, γελάει, κάνει γκριμάτσες και δεν δίνει δεκάρα για το αν φαίνονται οι ρυτίδες της.

Juliann Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της.

Η νικήτρια των φετινών όσκαρ Juliann Moore, γελάει, κάνει γκριμάτσες και δεν δίνει δεκάρα για το αν φαίνονται οι ρυτίδες της.

Julianne Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της!

Η νικήτρια του Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για το 2015 δεν είναι μόνο μια καταπληκτική ηθοποιός όπως το απέδειξε στην ταινία “Still Alice”. H Julliane Moore έχει καταφέρει να μεγαλώνει πολύ ωραία και οι ρυτίδες και τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος πάνω της να την κάνουν ακόμα πιο γοητευτική και όμορφη.

Δες εδώ τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ άνω των 40 σε κοντινό πλάνο


Julianne Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της! - εικόνα 2

Στα 55 χρόνια της χρόνια, σε ένα κόσμο υστερικό με τη νεότητα και τις ρυτίδες όπως αυτός του Χόλιγουντ, η ηθοποιός δεν μπήκε ποτέ σε αυτή τη λογική. Πορεύτηκε με έναν δικό της τρόπο και χωρίς ποτέ να κάνει αισθητικές επεμβάσεις που να επηρεάσουν τα χαρακτηριστικά της και χωρίς να έχει “κλειδώσει” κάποια πόζα και έκφραση που να κάνει πάντα στις φωτογραφίες.

Julianne Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της! - εικόνα 3

Στη φετινή απονομή των όσκαρ ήταν η πιο χαμογελαστή παρουσία, κάνοντας συνεχώς γκριμάτσες και αστείες εκφράσεις και αυτό την έκανε ακόμα πιο συμπαθή και ακόμα πιο όμορφη. Η Juliann Moore με την φυσική της ομορφιά και την άνεση της με τις ρυτίδες της δίνει ένα μάθημα για το πως μπορεί να περάσει ο χρόνος και μαζί με τις ρυτίδες να δίνει και extra μορφιά σε ένα τόσο “πλαστικό” κόσμο.

Julianne Moore: Είναι πανέμορφη και με τις ρυτίδες της! - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ