Follow us

Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε για τον χωρισμό, την σχέση της με τον Κωστόπουλο και τα επαγγελματικά της

Τι άλλο αποκάλυψε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη;

Τζένη Μπαλατσινού: Πού βρέθηκε;

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΛΑ» το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την συνεργασία τους στο πρωινό του Mega, αλλά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Για την εμπειρία της στο «Πρωινό mou» και τη συνεργασία της με τον τότε σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ψυχοθεραπεία. Επειδή μπήκα τελευταία στιγμή και δεν το είχα σκεφτεί και δουλέψει στο μυαλό μου, μπήκα και ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα project πώς πρέπει να είμαι, να έχω μια εικόνα. Περάσανε πολλά κορίτσια και τρεις μέρες πριν την έναρξη αποφάσισαν να μπω εγώ. Kαι μπήκα. Ο Πέτρος στην αρχή δεν με ήθελε γιατί ήταν δύσκολο. Δεν είναι πολύ ωραίο να είσαι με τη γυναίκα σου στη δουλειά. Σε κάποια πράγματα μας έφερε πιο κοντά, αλλά ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, υπήρξαν».

Όσο για το πώς μπόρεσαν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους, ενώ παράλληλα ήταν στην εκπομπή, η ίδια εξήγησε: «Πρέπει να το διακωμωδήσεις και λίγο. Υπήρχαν στιγμές πολύ σουρεαλιστικές μεταξύ μας. Πραγματικά, αν τις απομονώσεις, είχαν πολύ γέλιο. Συζητήσεις στα καμαρίνια, πίσω σε διαλείμματα, βλέμματα. Κι εγώ και ο Πέτρος δεν θέλαμε να δώσουμε κάποιο δικαίωμα και περισσότερο για τους συνεργάτες μας, γιατί αυτοί θα ήταν σε πιο δύσκολη θέση».

Για τον έρωτά της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογήθηκε: «Τον ερωτεύτηκα πολύ. Μετά έλεγα ότι θα την περάσουμε την εφηβεία. Νομίζω υπάρχουν άνθρωποι που είναι εντελώς αντίθετοι κι αυτό είναι που τους ενώνει. Εγώ με τον Πέτρο είμαστε εντελώς αντίθετοι, αλλά είχαμε πολύ κοινή αισθητική για τα πράγματα και πολλές φορές πράγματα που σκεφτόταν αυτός, τα σκεφτόμουν κι εγώ. Αυτό είναι δύσκολο να συμβεί και νομίζω έμαθα πάρα πολλά δίπλα του. Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Νομίζω και τώρα, βγαίνοντας έξω, έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άντρας που οι γυναίκες θέλουν. Έχει, βέβαια, λίγο την Μάρθα Βούρτση μέσα του [...] Τώρα, όμως, δεν θέλω να βλέπω δράμα, πηγαίνω σε κωμωδίες. Έχω αλλάξει. Όταν γίνεται κωμωδία είναι πιο χαριτωμένος, πιο καλός».

Υπάρχει ευκαιρία να ερωτευτεί κανείς τόσο δυνατά κατά τη διάρκεια της ζωής του; «Νομίζω μπορεί να ζήσεις και δύο και τρεις! Μέχρι να φύγεις από αυτόν τον κόσμο έχεις να ζήσεις πολλά. Δεν έχεις δει ότι οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι στα γηροκομεία; Περιμένω να μου πέσουν τα δόντια πρώτα και μετά!» απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Σχετικα με τις δύσκολες στιγμές της κατάρρευσης της ΙΜΑΚΟ, η ίδια παραδέχθηκε: «Έκανα αρκετή λάντζα. Πήρα αρκετά πράγματα πάνω μου. Μου άρεσε πολύ όλο αυτό που συνέβη όσο κι αν ακούγεται κάπως. Θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη που το πέρασα όλο αυτό, γιατί ανακάλυψα δυνατότητες που έχω και αισθάνθηκα σαν ένα είδος που θα έπρεπε να εξελιχθεί για να επιβιώσει. Γιατί όποια είδη δεν έχουν εξελιχθεί στον πλανήτη, έχουν εξαφανιστεί».

Αν μπορούσε να επιλέξει, θα απέφευγε να ζήσει όλα αυτά που συνέβησαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια; Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε: «Όχι, γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γύρω μου, τους ανθρώπους που υπήρχαν. Διαφωνούσα για πολλά πράγματα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο αυτόματα χωρίς να προσπαθήσεις, που ήταν λυτρωτικό. Μπορεί να χάνεις άλλα, αλλά κερδίζεις πάρα πολλά. Ο χρόνος που κερδίζεις είναι σημαντικός. Θα μπορούσα να είχα φύγει από αυτή τη ζωή και να νόμιζα άλλα πράγματα για τους φίλους, για τους συνεργάτες, για τους ανθρώπους που είχαμε δίπλα μας πιο κοινωνικά, τους όχι τόσο φίλους. Όταν καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα είναι πάντα καλό. Είναι ωραίο να σπάει το πρωτόκολλο και να βλέπεις ο καθένας τι είναι. Στο κάτω κάτω δεν μπορώ να νιώσω κακία για κανέναν. Αν κάποιος ήταν έτσι και μετά έγινε αλλιώς είναι δικό του πρόβλημα. Δεν μπορώ να το πάρω προσωπικά. Η δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι δεν θα κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και θα λέω "τι είναι αυτό που με βρήκε!". Ήθελα να συνεχίσω να βλέπω τον κόσμο όπως είχα μάθει, όπως είχα μεγαλώσει. Δεν μπορούσα να ξυπνάω και να σκέφτομαι ότι εκείνος και ο άλλος θα μου κάνει κακό και είμαι μια κυνηγημένη. Δεν ήθελα».

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της, η ίδια επεσήμανε:«Μεγάλωσα σε μια νορμάλ μικροαστή οικογένεια στην Νέα Σμύρνη. Πάντα υπήρχε μια μικρή δυσκολία στο σπίτι και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Μου βγήκε σε καλό. Πιστεύω και στα παιδιά μου βγήκε σε καλό αυτό. Άλλο να λες "ο μπαμπάς ξεκίνησε έτσι και έμενε σε χωμάτινο σπίτι και η μαμά δεν είχε πισίνα" και άλλο να το λες και να βλέπεις την πισίνα».

Πώς της φάνηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην πρωινή ζώνη; Η ίδια είπε: «Του Πέτρου του έκανε πολύ καλό η εκπομπή. Δεν ήταν πολύ γλυκούλης; Νομίζω και γι’αυτόν ήταν το τρίωρο της χαλάρωσης, ότι πήγαινε κάπου που δεν είχε να σκεφτεί. Μετά τη 1 ήμασταν και οι δύο σε άλλη ψυχολογική κατάσταση. Η δουλειά, τα προβλήματα η καθημερινότητα μεταξύ μας, ήταν δύσκολο».

Σχετικά με το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μετά τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού επεσήμανε: «Πολλά κεφάλαια στη ζωή μου άλλαξαν τελευταία. Υπήρξαν πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια, δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες "θα κάνω μια αλλαγή". Συμβαίνουν στο υποσυνείδητο, στιγμές που δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα μας βγουν σε καλό. Και εμένα και του Πέτρου. Μπορεί εγώ να το καταλάβω ίσως εγώ λίγο γρηγορότερα, ο Πέτρος λίγο αργότερα . Απλά ο καθένας συνειδητοποιεί με τον χρόνο τον δικό του κάποιες καταστάσεις και τη νέα πραγματικότητα. Νομίζω ότι και ο Πέτρος στη δουλειά του τώρα είναι πολύ πιο δημιουργικός, έχει περισσότερη όρεξη, είναι πιο focus. Είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή, μόνος σου, χωρίς να αισθάνεσαι το βάρος κάποιων άλλων κι αυτό σε έναν άνθρωπο που είναι αυτοδημιούργητος πιστεύω θα του κάνει καλό. Όταν αισθάνεσαι την ευθύνη πολλών πραγμάτων κι αυτά τα πράγματα στην πάροδο των τελευταίων χρόνων είναι σε μια Βαβέλ , θα ήθελες να είσαι κάπου μόνος σου να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Νομίζω ο Πέτρος το κάνει και του το οφείλει η ζωή να το κάνει, γιατί είναι δίκαιος και πολύ καλός άνθρωπος».

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της: «Ότι έχουμε πολλή αγάπη μεταξύ μας, την έχουμε. Αλλά ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε μεταξύ μας αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ότι σέβεσαι και εκτιμάς τον άνθρωπο που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια ισχύει. Δεν σημαίνει, επειδή μένετε σε διαφορετικό σπίτι ή δεν είστε μαζί, ότι αυτό αλλάζει. Θα ήταν πολύ φτηνό να το πω αυτό».



Διάβασε τη συνέχεια και δες το video στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ