Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για όλα λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Οι επιστήθιες φίλες φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί, εξηγούν γιατί "επένδυσαν" η μία στην άλλη και εκφράζουν τα συναισθήματα τους, λίγο πριν παρουσιάσουν τον Ελληνικό τελικό της Eurovision.


Ντορέττα Παπαδημητρίου- Μαίρη Συνατσάκη


Οι επιστήθιες φίλες φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί, εξηγούν γιατί "επένδυσαν" η μία στην άλλη και εκφράζουν τα συναισθήματα τους, λίγο πριν παρουσιάσουν τον Ελληνικό τελικό της Eurovision.


Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για όλα λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Στις 4 Μαρτίου θα παρουσιάσουν, τελικά, μαζί τον ελληνικό τελικό για την επιλογή της φετινής μας συμμετοχής. Παρ’ όλο που αρχικά υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Μαίρη δε θα βρίσκεται δίπλα στην Ντορέττα τη μεγάλη βραδιά, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.


Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision;
Μ.Σ.: Ήρθε από το MAD, που κάνει την παραγωγή και, φυσικά, αιφνιδιάστηκα. Τόσο, που στην αρχή δεν το συγκράτησα καν σαν πληροφορία, γιατί σε μένα είχαν κάνει μια νύξη του στυλ «Πώς θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις μια μουσική βραδιά με την Ντορέττα;» μια ημέρα πριν την επίσημη πρόταση που μας έγινε από το κανάλι. Το ξέχασα και πέρασαν ώρες για να το αναφέρω στην Ντορέττα.
Ν.Π.: Με πήρε τηλέφωνο η Μαίρη, λέγαμε άσχετα και ξαφνικά μου λέει: «Α, ξέχασα να σου πω, το MAD θέλει να παρουσιάσουμε μαζί τη Eurovision!». Αιφνιδιάστηκα και χάρηκα πολύ, και γιατί είναι μια τιμητική επαγγελματική πρόταση, αλλά και γιατί θα το κάναμε μαζί, κάτι που από καιρό θέλαμε.

Είστε fan της Eurovision; Υπάρχει αγαπημένη σας ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό;
Μ.Σ.: Δεν έχει περάσει χρονιά που να μην έχω κάτσει με φίλους και σουβλάκια για να τη δω. Η πρώτη συμμετοχή μας που θυμάμαι έντονα ήταν της Καίτης Γαρμπή. Ήμουν 9 ετών και προσπαθούσα να καταλάβω τι στο καλό συνέβαινε με το φόρεμά της. Παρόλα αυτά, το πιο αγαπημένο μου τραγούδι που έχουμε στείλει ποτέ είναι η «Άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου και του Αντρέα Μικρούτσικου.
Ν.Π.: Κι εγώ την παρακολουθώ κάθε χρόνο και υπάρχουν τραγούδια που ακούωξανά και ξανά. Αγαπημένη μου συμμετοχή θα έλεγα το «My Νumber Οne», όχι μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά γιατί ήταν μια εμφάνιση που τα συνδύαζε όλα ιδανικά.

Χρειάστηκαν πολλές διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή;
Μ.Σ.: Τι εννοείς; Πόσα τηλέφωνα ανταλλάξαμε; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι τελικά θα βρίσκομαι δίπλα στην Ντορέττα στις 4 Μαρτίου και είμαι κατενθουσιασμένη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος επιλαχών, αν δεν κατάφερνες να είσαι εσύ με την Ντορέττα. Πόσο σκληρό είναι αυτό, δεδομένης της φιλίας σας;
Μ.Σ.: Είναι τόσο πέρα και πάνω από τη δουλειά η σχέση μου με τον Δημήτρη, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αιτία να μαλώσουμε. Θα ήμουν εκεί, πρώτη σειρά, να χειροκροτώ με μανία αν στη θέση μου ήταν εκείνος. Δεν ξέρω τι σημαίνει ανταγωνιστικότητα μεταξύ μας.

Στενοχωρήθηκες όταν διαδόθηκε ότι δε θα είναι μαζί σου η Μαίρη;
Ν.Π.: Στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά μέσα μου δεν το πίστεψα. Πιο πολύ στεναχωριόμουν γιατί έβλεπα τη Μαίρη ανήσυχη.

Πώς νιώθεις που θα παρουσιάσεις το «I love Μy County» στο Mega;

Ν.Π.: Χαίρομαι που το κανάλι μου εμπιστεύεται κάτι ακόμη, εντελώςδιαφορετικό από το «Music School». Είναι ένα πρότζεκτ με παιχνίδια, αυθορμητισμό και γέλιο, που εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για όλα λίγο πριν τον τελικό της Eurovision  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ