Follow us

Κοκκίνου - Μπόγρης: Η απάντηση στις φήμες του χωρισμού

Με μια φωτογραφία στο instagram

Κοκκίνου - Μπόγρης: Η απάντηση στις φήμες του χωρισμού


Με μια full in love selfie φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ανήμερα των γενεθλίων του συντρόφου της,
Γιώργου Μπόγρη, η Έλλη Κοκκίνου «απάντησε» με το δικό της τρόπο στα κακόβουλα σχόλια περί χωρισμού τους, μαρτυρώντας την ίδια στιγμή το ταξίδι–αστραπή του διεθνή μας σέντερ στην Ελλάδα.


Κοκκίνου - Μπόγρης: Η απάντηση στις φήμες του χωρισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μπασκετμπολίστας, που φέτος αγωνίζεται με την ομάδα της Ανδόρα, έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και έμεινε μόνο για τρεις ημέρες, στο πλαίσιο των οποίων η αγαπημένη του, μαζί με καλούς φίλους του, διοργάνωσε κι ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του.


«Η αλήθεια είναι ότι είχε λείψει πολύ ο ένας στον άλλο, παρά την καθημερινή επικοινωνία που έχουν. Είναι μαζί τέσσερα χρόνια και πρόκειται για μια αληθινά δυνατή σχέση, στερεωμένη γερά στα θεμέλια της αγάπης και του σεβασμού του ενός προς τον άλλον. Η Έλλη χαίρεται από καρδιάς για το πώς εξελίσσεται η διεθνής καριέρα του συντρόφου της κι εκείνος με κάθε τρόπο την εμψυχώνει στα επαγγελματικά της, ιδιαίτερα τώρα που κάνει μια νέα αρχή με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt (σ.σ. μέσα στο Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το νέο single της τραγουδίστριας). Ο Γιώργος θα ήθελε πολύ να τη δει στο “Cabaret”, όπου βιώνει μια από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας της, όμως έπρεπε να γυρίσει πίσω στην Ισπανία»,
αναφέρει στο Hello! άνθρωπος από το περιβάλλον του ερωτευμένου ζευγαριού.


Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.

Κοκκίνου - Μπόγρης: Η απάντηση στις φήμες του χωρισμού - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ