Follow us

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν τυχαία στα Oscar;

Τι έκανε αυτός όταν την είδε;

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Τι συνέβη όταν συναντήθηκαν τυχαία στα Oscar;

Μια τυχαία συνάντηση είχαν στα παρασκήνια της 87ης Απονομής των Βραβείων Όσκαρ ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez.

Οι δυο τους τίμησαν με την παρουσία τους τη λαμπερή αυτή βραδιά, καθώς ανέβηκαν ξεχωριστά στη σκηνή για να παραδώσουν βραβείο, ωστόσο, κανείς τους δεν συνοδευόταν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Associated Press, το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή, όταν συναντήθηκε στα παρασκήνια: «Αυτός της ψιθύρισε κάτι στο αυτί και η ίδια έπειτα τον ακούμπησε στο χέρι» αναφέρει πηγή του δημοσιεύματος.

Η συνάντηση αυτή έρχεται λίγους μετά τις αποκαλύψεις της διάσημης τραγουδίστριας σχετικά με τον χωρισμό της από τον ηθοποιό αναφέροντας ότι ήταν πολύ επώδυνος: «Ένιωσα ότι η καρδιά μου σκίστηκε και βγήκε έξω από το στέρνο μου» γράφει σχετικά με τον χωρισμό η διάσημη τραγουδίστρια στο βιβλίο για τη ζωή της που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «True Love». «Αν με ρωτούσαν γι' αυτόν θα έλεγα ότι είναι ένας απίστευτα έξυπνος, τρυφερός, γοητευτικός και στοργικός άντρας. Ότι τον θαυμάζω με κάθε τρόπο. Ότι τον σέβομαι. Και ότι νομίζω ότι μου έχει μάθει πολλά πράγματα».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους αρραβωνιάστηκαν ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2004.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ