Follow us

Kim Kardashian VS Kanye West: Οι celebrities τσακώνονται για ένα φόρεμα!

Δες το φόρεμα που έχει διχάσει τους celebrities και ολόκληρη την υφήλιο! Τι χρώμα έχει τελικά;!

Kim Kardashian VS Kanye West: Οι celebrities τσακώνονται για ένα φόρεμα!

Δες το φόρεμα που έχει διχάσει τους celebrities και ολόκληρη την υφήλιο! Τι χρώμα έχει τελικά;!

Μπορεί να σου ακουστεί αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τις τελευταίες ώρες το ίντερνετ έχει "βουίξει" προσπαθώντας να διαπιστώσει αν ένα συγκεκριμένο φόρεμα είναι λευκό και χρυσό ή μαύρο και μπλε! Κι όμως... Όλα ξεκίνησαν όταν ένα κορίτσι ανέβασε στο Tumblr την παρακάτω φωτογραφία ζητώντας από τους φίλους της να της πουν τι χρώμα βλέπουν.

Η Caitlin McNeill εξηγεί την ιστορία: Δύο φίλοι μου παντρεύονται και η μαμά της νύφης έβγαλε αυτή τη φωτογραφία του φορέματος για να τη στείλει στην κόρη της. Όταν η φίλη μου έδειξε το φόρεμα στον αρραβωνιαστικό της, οι δυο τους διαφώνησαν σχετικά με το τι χρώμα είναι! Όλοι οι φίλοι μας διαφώνησαν μεταξύ τους!" Στη συνέχεια η κοπέλα ανέβασε τη φωτογραφία στο Tumblr της και τα υπόλοιπα είναι...ιστορία ιντερνετικής τρέλας με χιλιάδες χρήστες αλλά και celebrities να συμμετέχουν στο debate!

Kim Kardashian VS Kanye West: Οι celebrities τσακώνονται για ένα φόρεμα!

Η Taylor Swift ανέβασε ένα tweet ξεκαθαρίζοντας πως το φόρεμα είναι μαύρο και μπλε. Αντίστοιχη γνώμη είχε και ο Kanye West! Η Kim Kardashian, πάλι, βλέπει το φόρεμα χρυσό και λευκό (όπως και εμείς, πρέπει να παραδεχτούμε). Την ίδια γνώμη με εμάς είχε και η Julianne Moore ενώ ο Justin Bieber τάχθηκε υπέρ της ομάδας "μαύρο και μπλε".

Μια γρήγορα έρευνα για το φόρεμα αποκαλύπτει πως στην πραγματικότητα το χρώμα του είναι όντως μαύρο και μπλε αφήνοντας άναυδη την ομάδα "λευκό/χρυσό" ενώ σε πολλά site εμπειρογνώμονες σπεύδουν να εξηγήσουν το φαινόμενο!

Kim Kardashian VS Kanye West: Οι celebrities τσακώνονται για ένα φόρεμα! - εικόνα 2


Kim Kardashian VS Kanye West: Οι celebrities τσακώνονται για ένα φόρεμα! - εικόνα 3
Το original φόρεμα από το site της εταιρείας

Σύμφωνα με το Wired.com μια ψηφιακή ανάλυση της φωτογραφίας αποκαλύπτει πως το μαύρο κομμάτι του φορέματος φαίνεται όντως ως πορτοκαλί(χρυσό). Το "μυστικό" εδώ μοιάζει να είναι στο υπερφωτισμένο φόντο ωστόσο. Οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται το φόντο ως σκουρόχρωμο, βλέπουν το φόρεμα μαύρο/μπλε ενώ εκείνοι που το αντιλαμβάνονται ως ανοιχτόχρωμα, το βλέπουν λευκό/χρυσό. Τα πάντα είναι θέμα του πώς ο κάθε εγκέφαλος αντιλαμβάνεται το χρώμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ