Follow us

Γιώργος Λιάγκας: Η επίθεση στη Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με την πληρωμή της

Για την παρουσίαση της βραδιάς της Eurovision

Γιώργος Λιάγκας: «Όλοι γνωρίζουμε την προσωπική ζωή της κυρίας Σπυροπούλου. Δεν είναι κάτι κρυφό»

Για την παρουσίαση της βραδιάς της Eurovision

Ένταση προκλήθηκε στο πλατό του «Πρωινού», το πρωί της Παρασκευής, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε ότι τόσο η ίδια, όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δέχθηκαν να παρουσιάσουν αφιλοκερδώς τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

«Το κάνουμε αφιλοκερδώς. Έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια με την Eurovision. Οι αμοιβές απλά δεν υπάρχουν. Η παραγωγή καλύπτει μόνο όλα τα διαδικαστικά κομμάτια που αφορούν τους παρουσιαστές, δηλαδή το μακιγιάζ, το styling κλπ. Εμάς ούτως ή άλλως ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα η BSB για να μας ντύσει. Και να σου πω κάτι; Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η μανούρα του γιατί πληρώνονται δύο παρουσιάστριες ή δύο παρουσιαστές από ένα άλλο κανάλι και όχι της δημόσιας τηλεόρασης. Φόροι και όλα αυτά... Υπήρχε αυτή η μανούρα τότε. Και σήμερα άκουσα ότι υπάρχει η μανούρα πως χαλάμε την πιάτσα, που δεν πληρωνόμαστε» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, της απάντησε: «Εγώ συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ο Καπουτζίδης έχει δηλώσει πως η Eurovision τον ενδιαφέρει πολύ στη ζωή του, από μικρός ξέρει τα τραγούδια κλπ. Η Δέσποινα ήταν κολλητή του, την έψησε, πήγαν, το έκαναν και όλα καλά. Ειδικά την πρώτη χρονιά ήταν πολύ καλοί. Τη δεύτερη φορά δεν τους έκανε και τόσο καλό, με τον φωτισμό που ήταν σαν να βγήκαν από λαγούμι. Δεν θεωρώ όμως κακό ένας επαγγελματίας του είδους να πληρωθεί, γιατί εσένα, Μαίρη, είναι η δουλειά σου. Η Βανδή είναι τραγουδίστρια. Εσύ είσαι παρουσιάστρια. Για μένα δεν θα ήταν καθόλου κακό να πεις θα ήθελα να πάρω και... 100 ή 1000 ευρώ», ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ θα πρότεινα να πείτε ότι θα πάρετε και από 1000 ευρώ και να πάνε και αυτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Δηλαδή να πληρωθείς - και είναι άλλο θέμα το πού θα τα δώσεις εσύ. Το ότι δεν πληρώνεσαι, όμως, είναι αντιεπαγγελματικό για μένα. [...] Εσύ γιατί να μην πληρωθείς; Το κάνεις από χόμπι; Την κάνετε από ψώνιο τη δουλειά αυτή; Εγώ δεν την κάνω έτσι, δουλεύω για να αμείβομαι. Χαλάτε την πιάτσα. Εγώ το θεωρώ αντιεπαγγελματικό. Και εγώ στο “Voice” παίρνω συμβολικά χρήματα, αλλά τα παίρνω. [...] Είναι λάθος αυτό, γιατί θα τρελαθώ... Πρέπει να βάλουμε παραμέρως αυτά τα εθνικά κλπ. Πρέπει να αμειβόμαστε για τη δουλειά μας. Ανοίγεις κερκόπορτα! Μετά θα λέει ο οποιοσδήποτε “γιατί να πληρώνω τον παρουσιαστή;”. Είναι κερκόπορτα, ακούστε με. Δεν το λέω σε επίπεδο ψωνισμού. Είμαι 45 χρονών και θεωρώ ότι πρέπει να διαφυλάξουμε τον χώρο μας! Πρέπει να πληρωνόμαστε έστω με ένα ευρώ... Γιατί μετά θα τους καλομάθουμε. Ξέρεις πόσοι περιμένουν απ' έξω να κάνουν τη δουλειά που κάνουμε χωρίς να παίρνουν δραχμή; Για το ψώνιο τους;».


Δες την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και το video στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ