Follow us

Βρέθηκε το φόρεμα της Lupita Nyong'o!

Και δεν θα πιστέψεις πώς...

Βρέθηκε το φόρεμα της Lupita Nyong'o!

Και δεν θα πιστέψεις πώς...

Θυμάσαι το χαμό που ξέσπασε την Παρασκευή με την κλοπή του φορέματος της Lupita Nyong'o από τη βραδιά των Όσκαρ; Το περίφημο φόρεμα, κεντημένο με 6.000 μαργαριτάρια Akoya δια χειρός Calvin Klein κλάπηκε μέσα από το δωμάτιο της ηθοποιού το βράδυ της Τετάρτης μα, όπως φαίνεται, έχει ήδη βρεθεί και επιστραφεί.

Και όχι, δεν ήταν η ταχύτατη αντίδραση της αστυνομίας που βοήθησε στην ανάκτηση του! Σύμφωνα με παπαράτσι του TMZ, που αποκάλυψε την κλοπή πριν από όλους, ο κλέφτης τηλεφώνησε στα γραφεία του site την Παρασκευή και τους ενημέρωσε για το πού βρίσκεται το φόρεμα. Πριν από εκείνο το σημείο βέβαια, ο πανούργος κλέφτης είχε πάει δύο μαργαριτάρια από το φόρεμα στο LA Garment District όπου και ανακάλυψε πως είναι...ψεύτικα!

Βρέθηκε το φόρεμα της Lupita Nyong'o!

Μετά από αυτή την τροπή των γεγονότων, ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει το φόρεμα στην ιδιοκτήτριά του. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Calvin Klein είναι ενθουσιασμένος με την ανάκτηση του φορέματος και έχει ήδη δηλώσει πως θα μπει στα αρχεία του οίκου αφού τώρα πια συμβολίζει μια σημαντική στιγμή για το brand.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ