Follow us

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το χρονικό της απόλυσής της από τον ΑΝΤ1 και τι δήλωσε η ίδια

Δες το βίντεο

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το χρονικό της απόλυσής της από τον ΑΝΤ1 και τι δήλωσε η ίδια

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της απόλυσης της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον σταθμό του ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο yupiii.gr, το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής μια σειρά απολύσεων, με την Κατερίνα Γκαγκάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Κώστα Τσολάκης, να συμπληρώνουν την μεγάλη λίστα. Όπως έγινε γνωστό, ωστόσο, η Κατερίνα Γκαγκάκη θα παραμείνει στο πόστο της έως τον Απρίλιο οπότε λήγει και τυπικά το συμβόλαιό της, ενώ στ μεταξύ ανακοινώθηκε και η απομάκρυνση του διευθυντή του τμήματος Δημιουργικού Γιάννη Δριμύλη, όπως και άλλων οκτώ ατόμων από τα τμήματα εσωτερικού ελέγχου και ανθρώπινου δυναμικού.

Ύστερα από αρκετές εικασίες και παραφιλολογία, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και έδωσε τη δική της απάντηση αναλύοντας το παρασκήνια της απόλυσης: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε έναν οργανισμό, σε διοικητική θέση, και γνωρίζεις τι είναι ανάγκη γι'αυτόν, είναι πολύ δύσκολο να μην κατανοήσεις ότι ένα βήμα είναι το κατάλληλο για την εποχή. Άρα, ανθρώπινα μπορεί να είναι στενάχωρο γιατί αλλάζει η καθημερινότητά σου, αλλά δεν σας κρύβω πως ως σύμβουλος κι εγώ το ίδιο θα έλεγα. Τα media αλλάζουν και μπαίνουν σε ένα μοτίβο εξωτερικού. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κινήσεις οι οποίες σε άλλες χώρες θεωρούνται πρόοδος. Προσωπικά αισθάνομαι άβολα και στενάχωρα. Ήταν 10 χρόνια κάθε μέρα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οικογένειά μου αλλά απ' την οικογένεια δεν απολύεσαι. Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό να πω "κάντε μόνοι σας την προσαρμογή". Θεωρώ ότι πρέπει να μείνω και να βοηθήσω στη μετάβαση να γίνει σωστά, δεν μπορώ απλά να φύγω. (...) Έχω κάποια όνειρα για διαφορετικά πράγματα, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά θεωρώ πως αν δεν κλείσει ολοκληρωτικά ένα κομμάτι, είναι άτοπο να ξεκινάς το επόμενο» δήλωσε η ίδια.

Δες τις δηλώσεις της σε βίντεο στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ