Follow us

H Madonna κάνει μια εμφάνιση "φωτιά στα κόκκινα"

Βρέθηκε στο Μιλάνο για μία τηλεοπτική εκπομπή και μας υπενθύμισε το χαρακτηριστικό της στυλ

H Madonna κάνει μια εμφάνιση "φωτιά στα κόκκινα"

Βρέθηκε στο Μιλάνο για μία τηλεοπτική εκπομπή και μας υπενθύμισε το χαρακτηριστικό της στυλ.

Μετά από τη δραματική της πτώση στη σκηνή των Brit Αwards αλλά και όλη την παραφιλολογία που επακολούθησε, η Madonna επέστρεψε δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μία από αυτές ήταν και η εμφάνισή της σε ένα ιταλικό τηλεοπτικό show για τις ανάγκες του οποίου η ίδια πέταξε μέχρι το Μιλάνο.

Εκατοντάδες φαν της ποπσταρ συγκεντρώθηκαν έξω από το studio του καναλιού και η Madonna φρόντισε να τους ευχαριστήσει κάνοντας μία εμφάνιση με το πολύ χαρακτηριστικό sexy goth στυλ της. Ένα κόκκινο midi φόρεμα δια χειρός Dolce&Gabbana επέλεξε η σταρ το οποίο συνδύασε με διχτυωτό μαύρο καλσόν και γόβες με λουράκια. Το στυλ της ωστόσο ενίσχυσαν ο κόκκινος μεταξωτός κορσές που φόρεσε πάνω από το φόρεμα, ο περίτεχνος σταυρός στο λαιμό της αλλά και η πολυτελής μαύρη γούνα της.

H Madonna κάνει μια εμφάνιση "φωτιά στα κόκκινα"

Όσο για τις επιπτώσεις της πτώσης της; Η Madonna μίλησε στο δημοσιογράφο Jonathan Ross λέγοντας "Έπρεπε τελικά να περπατήσω περισσότερα μέτρα απ'ότι στις πρόβες οπότε δέσαμε πιο σφιχτά την κάπα για να μη φύγει, λόγω βάρους. Όταν πήγα να την λύσω δεν μπορούσα να το κάνω με ένα απλό τράβηγμα μα οι δύο χορευτές μου την τράβηξαν δυνατά προς τα πίσω και έτσι είχα δύο επιλογές, να στραγγαλιστώ ή να πέσω, και έπεσα". Η Madonna μάλιστα εξήγησε πως πέφτοντας δε χτύπησε την πλάτη αλλά το κεφάλι της με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τις 3 η ώρα το βράδυ με έναν γιατρό που παρακολουθούσε την κατάστασή της.

H Madonna κάνει μια εμφάνιση "φωτιά στα κόκκινα" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ