Follow us

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto

Έγινε τελικά αυτό που φοβόμασταν καιρό τώρα

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto

Έγινε τελικά αυτό που φοβόμασταν καιρό τώρα.

Ο Jared Leto έκοψε τα μαλλιά του. Μετά από τρία χρόνια και δεκάδες διαφορετικά χρώματα και στυλ, ο Jared Leto τόλμησε αυτό που δε θέλαμε να παραδεχτούμε ποτέ ότι θα γίνει. Τα νέα "έσκασαν" χτες το απόγευμα στο instagram αλλά και στο Twitter με τον ηθοποιό αλλά και τον...ηθικό αυτουργό του "εγκλήματος" να ανεβάζουν φωτογραφίες από το κούρεμα. Η αλλαγή μοιάζει να μην ήταν επιλογή του Jared αφού ο πρώτος που τουίταρε γι'αυτό ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Suicide Squad, στην οποία ο Leto καλείται να παίξει τον Joker.

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto

Τα μακριά μαλλιά του Jared δεν ήταν το μόνο πράγμα που αποχαιρέτησε ο αγαπημένος ηθοποιός κάτι που καταλάβαμε στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram του, με λεζάντα "Μου λείπει ήδη το μούσι μου". Φυσικά, για να είμαστε και δίκαιες, κανένα κούρεμα και καμιά αλλαγή δεν κλέβει κάτι από την εντυπωσιακή ομορφιά του Jared, μόνο που, να...η πλέον άψογη του ombre του είναι πλέον παρελθόν και δεν μπορούμε παρά να συγκινούμαστε από το γεγονός.

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 2

Και επειδή δε μπορούμε να ξεπεράσουμε τα νέα χωρίς μια έστω συμβολική πράξη, να 5 από τις δεκάδες φορές που το μακρύ μαλλί του Jared ήταν απλά ό,τι καλύτερο:

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 3


Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 4

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 5

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 6

Αποχαιρετάμε την υπέροχη κόμη του Jared Leto - εικόνα 7

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ