Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε ζωντανά στην Ελένη Μενεγάκη

Δες το βίντεο

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε ζωντανά στην Ελένη Μενεγάκη! Τι δήλωσε συγκινημένη;

Με ευχές για την νέα blogger του MissBloom.gr Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα, ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της, το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού η στενή συνεργάτιδά της λίγες ώρες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο για την πορεία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου εντός και εκτός εκπομπής, που επιμελήθηκε η Κάλλια Καστάνη, η Ελένη Μενεγάκη συνδέθηκε ζωντανά με το μαιευτήριο "ΡΕΑ" όπου βρίσκόταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο σύζυγός της.

Μάλιστα, η παρέα της εκπομπής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για το ευτυχές γεγονός στη ζωή του ζευγαριού, ενώ τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και Αντωνία Καλλιμούκου δάκρυσαν μπροστά στην κάμερα, βλέποντας την επίσης πολύ συγκινημένη Ελιάνα Χρυσικοπούλου να μιλά για τη γέννηση του μωρού. «Να σας ζήσει! Καταρχήν μας λείπεις αλλά χαιρόμαστε πάρα πολύ για σένα! Και θα κλάψω κι εγώ τώρα.... Έχουν κι άλλοι ορμόνες εδώ μέσα!» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε ζωντανά στην Ελένη Μενεγάκη

Δες όλο το βίντεο με τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της, αλλά και με όσα είπαν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο σύζυγός της για τη νεογέννητη κόρη τους και για τη διαδικασία του τοκετού.

Δες το βίντεο στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ