Follow us

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο Harrison Ford, όταν το μονοκινητηρίο αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στην Καλιφόρνια λόγω βλάβης στη μηχανή του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, λίγο μετά την απογείωσή του από τοπικό αεροδρόμιο, ο 72χρονος ηθοποιός επικοινώνησε με τον Πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα με σκοπό να προσγειωθεί εκεί, λόγω βλάβης που σημειώθηκε στον κινητήρα του αεροπλάνου, το οποίο ο ίδιος οδηγούσε. Ωστόσο, κρίνοντας ότι ο χρόνος του ήταν ελάχιστος προσεδαφίστηκε σε ένα γήπεδο τέννις, 1.6 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο. «Το μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χλμ. μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα. Ο πιλότος επέζησε, αλλά βρίσκεται σε σχετικά σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο βοηθός αρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, ο οποίος όμως δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι ο ηθοποιός ήταν ο οδηγός και κυβερνήτης.

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;  - εικόνα 2

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα, ο γιος του Ford επιβεβαίωσε το γεγονός, αναρτώντας στα social media την κατάσταση υγείας του πατέρα του: «Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο μπαμπάς. Τραυματισμένος αλλά καλά. Είναι αυτός ο δύνατός άντρας που έχετε στο μυαλό σας» ενώ η εκπρόσωπος του ηθοποιού θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα τραύματα «δεν απειλούν τη ζωή του» και «αναμένεται να αναρρώσει πλήρως».

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;  - εικόνα 3

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο του γκολφ, ο διάσημος ηθοποιός, που φέρει εμπειρία στην οδήγηση αεροπλάνων από την δεκαετία του 1960, είχε τις αισθήσεις του όταν του προσεφέρθησαν οι πρώτες βοήθειες, παρά την ακατάσχετη αιμοραγία από τραύματα στο κεφάλι του.

Harrison Ford: Συνετρίβη το αεροπλάνο που οδηγούσε ο ίδιος! Ποια η κατάσταση της υγείας του;  - εικόνα 4


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ