Follow us

Πώς φόρεσαν οι επώνυμες Ελληνίδες το παντελόνι καμπάνα

Κατερίνα Καινούργιου, Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Φουρέιρα και άλλες ενσωματώνουν στα looks τους την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

70s: Πώς φόρεσαν οι επώνυμες Ελληνίδες το παντελόνι καμπάνα
Κατερίνα Καινούργιου, Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Φουρέιρα και άλλες ενσωματώνουν στα looks τους την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης.

Η δεκαετία των '70s αναβιώνει αυτή την άνοιξη εμπλουτίζοντας τις γυναικείες γκαρνταρόμπες με χρώμα, prints αλλά και κλασικά κομμάτια που επανέρχονται στο προσκήνιο, όπως οι αέρινες πουκαμίνες, τα φορέματα σε γραμμή Α αλλά και το παντελόνι καμπάνα. Το τελευταίο trend φρόντισαν να ενσωματώσουν ήδη στις εμφανίσεις τους οι Ελληνίδες σταρς, δίνοντας έμπνευση για ενημερωμένα looks:


[gallery ids="94690,94691,94692,94693,94694,94695,94696"]

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε έναν πιο boho αέρα στο look της, συνδυάζοντάς το παντελόνι καμπάνα με ένα εμπριμέ κιμόνο, για πιο ανοιξιάτικη διάθεση.

Η Μαρία Ηλιάκη, εκτός από τον συνδυασμό του τζιν με τζιν, μια τάση που μας έρχεται από τη περσινή σεζόν, πρότεινε έναν εύκολο τρόπο να κοντύνουμε ένα παντελόνι: απλώς γυρνώντας το πατζάκι προς τα έξω!

Η Εύα Νάθενα επέλεξε την απόλυτη εκδοχή του 70s παντελονιού, επιλέγοντας αυτό να είναι ψηλόμεσο και συνδυάζοντάς το με ένα πουκαμισάκι, το οποίο μάλιστα έβαλε από μέσα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε μοντέρνες πινελιές στο outfit της συνδυάζοντας το παντελόνι καμπάνα με το trend του χειμώνα, το κάμελ παλτό, και μια all time classic μαρινιέρα.

Η Χριστίνα Πολίτη επέτεινε το εφέ της ψιλόλιγνης σιλουέτας, που δημιουργεί ούτως ή άλλως το παντελόνι καμπάνα, συνοδεύοντάς το με μια μαύρη καμπαρντίνα μεσαίου μήκους.

Η Μαίρη Συνατσάκη εκπροσωπεί ιδανικά το 70s style ολοκληρώνοντας το outfit της με ένα shirt με κρόσια, ένα βασικό χαρακτηριστικό εκείνης της εποχής.

Συνδυάζοντας τις τάσεις, η Μαίρη Συνατσάκη προτιμά μια ακόμα φορά το trend του flare jeans, συνδυάζοντάς το με τζιν πουκάμισο και μια εντυπωσιακή ζώνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ