Follow us

Τι δουλειά έχει ο Ben Stiller μέσα σε ένα κανόνι;

Ο Zoolander ξαναχτυπά

Τι δουλειά έχει ο Ben Stiller μέσα σε ένα κανόνι;

Ο Zoolander ξαναχτυπά


Τα γυρίσματα για το Zoolander 2 έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Ben Stiller φαίνεται να επέστρεψε για τα καλά στον ρόλο που λατρέψαμε. Μετά την εμφάνισή του στην πασαρέλα του Valentino μαζί με τον Owen Wilson (Hansel για τους fan της ταινίας), ο Ben Stiller βρέθηκε μέσα σε ένα τεράστιο κανόνι για να γυρίσει μία παρωδία για το The Late Show With David Letterman.

Ντυμένος με ένα σκούρο μπλε κοστούμι, ο Ben Stiller έδειχνε αψεγάδιαστος ακόμα και μέσα στο κανόνι, το οποίο είχε στηθεί έξω από το Ed Sulivan studio στη Νέα Υόρκη, και δεν έχανε την ευκαιρία να κάνει αστεία με τους γύρω του. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Derek Zoolander.

Τι δουλειά έχει ο Ben Stiller μέσα σε ένα κανόνι;

Η πρώτη ταινία Zoolander κυκλοφόρησε πριν από δεκαπέντε χρόνια και παρά το γεγονός ότι σημείωσε εισπράξεις μόνο 60 εκατομμυρίων δολάρια, η φήμη της εκτοξεύθηκε από την τηλεόραση. Το δίδυμο Stiller – Wilson ανακοίνωσε την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, καταλαμβάνοντας το catwalk του Valentino με τις πόζες σήμα κατατεθέν τους.

Τι δουλειά έχει ο Ben Stiller μέσα σε ένα κανόνι; - εικόνα 2

Η κωμωδία, την οποία έχει γράψει ο Justin Theroux, θα αφηγείται τις περιπέτειες του Derek και του Hansel, καθώς επιστρέφουν στο modelling παρά τις προσπάθειες μίας αντίπαλης εταιρίας να τους κρατήσει έξω από τον χώρο. Κάτι μας λέει ότι πολλοί θα είναι οι celebrities από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου που θα θέλουν να έχουν έναν μικρό ρόλο στην ταινία ή ακόμα και να υποδυθούν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τι δουλειά έχει ο Ben Stiller μέσα σε ένα κανόνι; - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ