Follow us

Δέσποινα Καμπούρη: Τα καλύτερα looks από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις

Πώς εφαρμόζει τις ανοιξιάτικες τάσεις και τι επιλέγει να φοράει στο πλατό της εκπομπής «Γυναίκες»;

Δέσποινα Καμπούρη: Τα καλύτερα looks από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις

Πώς εφαρμόζει τις ανοιξιάτικες τάσεις και τι επιλέγει να φοράει στο πλατό της εκπομπής «Γυναίκες»;

Διαρκώς ενημερωμένους για τις ενδυματολογικές της επιλογές κρατά η Δέσποινα Καμπούρη τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας τα looks που επιλέγει για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην εκπομπή «Γυναίκες».

Η Missbloom συγκέντρωσε τα καλύτερα:


[gallery ids="95389,95391,95392,95393,95396,95398,95193,94525,95056"]

Έναν εύκολο και απλό τρόπο να αποθεώσεις την nude παλέτα πρότεινε η Δέσποινα Καμπούρη, συνδυάζοντας ένα μπεζ παντελόνι με μια πουκαμίσα στο χρώμα της μέντας, ένα από τα trends της σεζόν.

Πώς θα μπορούσε το floral μοτίβο να λείπει από την γκάμα των ανοιξιάτικων τάσεων; Η Δέσποινα Καμπούρη το επέλεξε συνοδεύοντάς το με ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα και ένα ατημέλητο χτένισμα.

Η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε την απαραίτητη πινελιά χρώματος στο ανοιξιάτικο σύνολό της προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κόκκινα πέδιλα.

Την άνοιξη στο πλατό φέρνει η Δέσποινα Καμπούρη επενδύοντας στις έντονες αντιθέσεις των χρωμάτων, συνδυάζοντας το μπλε με το κόκκινο, ενώ ολοκλήρωσε εντυπωσιακά με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια.

Η ίδια δεν διστάζει να «παντρέψει» διαφορετικά στυλ, όπως το casual και το girlie, δημιουργώντας ένα κομψό αλλά και γυναικείο look.

Το boho style είναι μια αγαπημένη επιογή της Δέσποινας Καμπούρη, που ξέρει να το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο επιλέγοντας μάξι φορέματα, πλεξίδες και πλατφόρμες.

Το συγκεκριμένο style ακολουθεί αρκετά συχνά, προσθέτοντας ωστόσο πάντα τις λεπτομέρειες, όπως αυτή τη φορά που ολοκλήρωσε το χτένισμά της με ένα hair accessory.

Tα prints της άνοιξης ξεχώρισαν από την κομψή εμφάνιση της Δέσποινας Καμπούρη. Συνοδευτικά της midi φούστας της η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι πράσινες γόβες ενώ κράτησε τις ισορροπίες με ένα μαύρο τοπ.

Το ανδρόγυνο look, μια από τις τάσεις της άνοιξης, ακολούθησε σε μια από τις εμφανίσεις της η γνωστή παρουσιάστρια, φορώντας μια αέρινη παντελόνα και ένα λευκό τοπ, στηρίζοντας τον ασπρόμαυρο συνδυασμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ