Follow us

Δέσποινα Βανδή: Με την Μελίνα και τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη

Ένα σαββατοκύριακο στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη συντροφιά με τα παιδιά της

Δέσποινα Βανδή: Με την Μελίνα και τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη

Ένα σαββατοκύριακο στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη συντροφιά με τα παιδιά της είχε την ευκαιρία να απολαύσει η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στη συμπρωτεύουσα, παρέα με τον Νίκο Οικονομόπουλο, το Μεγάλο Σάββατο, μετά από παράταση.


Η δημοφιλής σταρ μπορεί αυτή τη φορά να μην είχε μαζί της τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο η συντροφιά της Μελίνας και του Γιώργου –που όσοι τους συνάντησαν έκαναν λόγο για δυο αξιαγάπητα και πολύ κοινωνικά παιδιά–, έδωσε άλλο νόημα στη
διήμερη απόδρασή της στη «Νύμφη του Θερμαϊκού». Ως στοργική μητέρα, και παρά την κούραση από το προηγούμενο βράδυ, το πρωί του Σαββάτου, αφού πήρε πρωινό με τα παιδιά της στη σουίτα του ξενοδοχείου «Met», όπου και διέμειναν, έκανε μια βόλτα μαζί τους στην οδό Τσιμισκή, απ’ όπου δεν παρέλειψε να αγοράσει τσουρέκια από τον αγαπημένο της «Τερκενλή». Όσοι τη συνάντησαν, μάλιστα, έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη και το θαυμασμό τους, με τις γυναίκες να σχολιάζουν ιδιαίτερα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δέσποινα Βανδή: Με την Μελίνα και τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη

«Λίγο πριν το καλοκαίρι, η Δέσποινα Βανδή αυξάνει τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο, όπου κάνει δύο φορές την εβδομάδα TRX και μία φορά pilates. Εννοείται ότι προσέχει παράλληλα τη διατροφή της. Δεν παραλείπει κανένα γεύμα μέσα στην ημέρα, και αποφεύγει εντελώς τα γλυκά και τα τηγανητά.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Δέσποινα Βανδή: Με την Μελίνα και τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ