Follow us

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν νιώθω απειλή από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης»

Τι άλλο δήλωσε στο περιοδικό HELLO!;

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν νιώθω απειλή από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης»

Στην αφετηρία μιας νέας τηλεοπτικής πρόκλησης, η Μαρία Μπεκατώρου σχολιάζει στο περιοδικό HELLO! την τηλεοπτική πορεία της και κάνει προσωπικές εξομολογήσεις.

Ξεκινάς πρωινή εκπομπή το σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Μεγάλος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη. Νιώθεις απειλή;
Απειλή δε νιώθω. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, δε θα μ’ άφηνε να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Όταν φοβάσαι προληπτικά, δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ίσα ίσα, είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ, κάτι που έκανα χρόνια πριν και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Έχουμε αρχίσει ήδη να δουλεύουμε στο στήσιμο της εκπομπής και όλοι οι συντελεστές είναι με πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Θα τη δείτε σύντομα.

Δες επίσης: Μαριέττα Χρουσαλά: Πώς έχασε τα 7 κιλά της εγκυμοσύνης

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν νιώθω απειλή από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης»

Είναι για εσένα έκπληξη οι ανακατατάξεις στον ΑΝΤ1; Σε στεναχώρησε η αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη;
Φυσικά, γιατί την Κατερίνα την αγαπώ και την εκτιμώ. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ, μ’ έχει καθοδηγήσει σωστά και τη θεωρώ φίλη μου. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και μοναδική σ’ αυτό που κάνει.

Επεδίωξες ποτέ να λες «κοτσάνες» για να σε παίζει πιο συχνά ο Θέμος;
Όχι, ουδέποτε. Είμαι ο εαυτός μου και τώρα και τότε. Τον ευχαριστώ όμως για τις «κοτσάνες» μου (γέλια). Κάθε φορά που τις έβαζε στην εκπομπή, ένιωθα κολακευμένη κατά κάποιον τρόπο και γελούσα.

Η αποκλειστικά δική σου εκπομπή είναι, θεωρείς, απάντηση σε όσους σε θεωρούσαν «γλάστρα» δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Δεν το βλέπω έτσι. Δε νιώθω διακοσμητική δίπλα στον Γρηγόρη. Νομίζω πως αυτό δεν ήταν και ποτέ στόχος του καναλιού. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης με επέλεξε. Είναι ένας ικανότατος παρουσιαστής, με περισσότερα χρόνια εμπειρίας από μένα. Όταν έχεις δίπλα σου έναν παρουσιαστή που επί σειρά ετών έκανε 40 και 50% τηλεθέαση, τότε πρέπει να το σέβεσαι. Μιλάω μόνο όταν μπορώ να στηρίξω την άποψή μου στη συζήτηση με τον εκάστοτε καλεσμένο μας. Όταν έρχεται ο Γιώργος Γεωργίου, για παράδειγμα, δεν έχω τι να πω. Τι να τον ρωτήσω; Τι κάνει ο Πανσερραϊκός και ο ΠΑΟΚ; Δεν πήγα στην εκπομπή για ν’ αποδείξω ότι είμαι πάνω από τον Αρναούτογλου, ούτε ότι είμαι ίση ή καλύτερη παρουσιάστρια από εκείνον. Πήγα για να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα. Σε μια παρέα πάντα κάποιος μιλάει περισσότερο και κάποιος λιγότερο.



Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί


Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν νιώθω απειλή από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης» - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ