Follow us

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια

H Gisele περπάτησε για τελευταία φορά στην πασαρέλα

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια

H Gisele περπάτησε για τελευταία φορά στην πασαρέλα

Την τελευταία της εμφάνιση στην πασαρέλα πραγματοποίησε η Ζιζέλ, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί από τον χώρο του μόντελινγκ.

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια

Το 34χρονο μοντέλο επέλεξε να κλείσει την επιτυχημένη της πορεία στη μόδα συμμετέχοντας στο fashion show του οίκου Colcci κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Sao Paulo, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βραζιλία.

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 2

Εμφανώς συγκινημένη και έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, την αδελφή της αλλά και τον σύζυγό της, που παρακολουθούσαν από την πρώτη σειρά.

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 3

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 4

H Gigele διέσχισε το catwalk για τελευταία φορά έχοντας ενημερώσει ότι εγκαταλείπει την πασαρέλα με τη θέλησή της: «Αυτόματα το σώμα μου μου έλεγε αν όλα αυτά αυτά που κάνω το αξίζουν και κάποια στιγμή ζήτησε να σταματήσω» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Folha Sao Paulo, ενώ πρόσθεσε: «Σέβομαι το σώμα μου και θεωρώ προνόμιο το γεγονός ότι μπορώ να σταματήσω από δική μου επλογή. Δεν βλέπω πώς θα μπορούσα να συνεχίσω και το να σταματήσω θα αφήσει χώρο για όλα τα υπόλοιπα πράγματα που θέλω να κάνω».

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 5

Λίγο νωρίτερα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία της από το παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό του instagram γράφοντας:

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 6

«Είμαι ευγνώμων που στα 14 μου χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω αυτό το ταξίδι. Σήμερα, ύστερα από 20 χρόνια στον χώρο αυτό, το θεωρώ προνόμιό μου να πραγματοποιώ την τελευταία μου εμφάνιση στην πασαρέλα έπειτα από δική μου απόφαση αλλά ακόμα να ασχολούμαι με άλλους τομείς της εν λόγω βιομηχανίας».

H Gisele αποχαιρετά τις πασαρέλες με δάκρυα στα μάτια  - εικόνα 7

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ