Follow us

Beyonce: Τι χάρισαν στο κορίτσι που τα έχει όλα;

Όσα χρήματα κι αν έχεις, αυτό δεν μπορείς να το αγοράσεις

Τι ετοιμάζει η Beyonce και το “κακό κορίτσι” του modelling Cara Delevingne;

Όσα χρήματα κι αν έχεις, αυτό δεν μπορείς να το αγοράσεις...

Τι μπορεί κανείς να δώσει στο κορίτσι που τα έχει όλα; Μα φυσικά, κάτι που δεν αγοράζεται με λεφτά! Και μην πάει ο νους σου σε αφηρημένες έννοιες όπως έρωτας, φιλία κτλ. Εδώ μιλάμε για ύλη...και συγκεκριμένα για μια ολόχρυση εκδοχή του Apple Watch που δεν κυκλοφορεί στην αγορά και που εκτός από εσένα, το έχει ένας ακόμα άνθρωπος μόνο. Και το όνομα αυτού; Karl Lagerfeld!

Κάπου εδώ τελειώνουν τα quiz και αρχίζει η είδηση. Η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας εμφανίστηκε και στο δεύτερο τριήμερο του μουσικού φεστιβάλ Coachella και όπως συνήθως δημοσίευσε διάφορες στιγμές της στα social media. Η 33χρονη superstar ανέβασε, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία στην οποία καλύπτει το στόμα με το χέρι της. Το, στολισμένο με ένα ειδικά φτιαγμένο για εκείνη Apple Watch, χέρι της.

Beyonce: Τι χάρισαν στο κορίτσι που τα έχει όλα;

Και παρ'όλο που πρόκειται για ένα μοντέλο που δεν μπορεί να το αγοράσει κανείς, με τη βοήθεια των social media, το έχουμε ήδη δει στους καρπούς δύο celebrity "μεγαθηρίων". Εκτός από τη Beyonce και ο Karl Lagerfeld ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία το γαντοφορεμένο χέρι του φέρει το...επίμαχο χρυσό Apple Watch.

Beyonce: Τι χάρισαν στο κορίτσι που τα έχει όλα; - εικόνα 2

Κατά τ'άλλα η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την προπώληση των Apple Watch με τιμές που ξεκινούν από 349 δολάρια για την Sport έκδοση και αγγίζουν τα 17,000 δολάρια για τις πιο πολυτελείς premium Edition εκδόσεις.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ