Follow us

Η Victoria Beckham με άψογο look, μιλά στην Ellen DeGeneres

Η πρώην Posh Spice δίνει μαθήματα jetsetter στυλ. Plus: Τα highlights της συνέντευξης της

Η Victoria Beckham με άψογο look, μιλά στην Ellen DeGeneres

Η πρώην Posh Spice δίνει μαθήματα jetsetter στυλ. Plus: Τα highlights της συνέντευξης της.

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από την Αμερική, όπου και βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της για ένα περίπου μήνα, η Victoria Beckham βρέθηκε ως καλεσμένη στο The Ellen Show. Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί εκεί ήταν πριν από 7 χρόνια, όταν ξεκινούσε μόλις το δικό της οίκο μόδας. Η επιτυχημένη πλέον σχεδιάστρια μίλησε για τα παιδιά και το σύζυγό της και, φυσικά, δεν παρέλειψε να παίξει μαζί με την Ellen DeGeneres ξεκαρδιστικά παιχνίδια.

"Η Harper είναι αγοροκόριτσο. Της αρέσει να φοράει φορέματα αλλά της αρέσει και να βάζει τα παπούτσια της του ποδοσφαίρου και να παίζει στον κήπο με τους αδερφούς της και νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο! Και τα αγόρια είναι υπέροχα μαζί της!" είπε η περήφανη μαμά Victoria για την τρίχρονη κόρη της.

"Τα τελευταία δύο χρόνια ο Brooklyn δουλεύει σε ένα συνοικιακό καφέ καθαρίζοντας πιάτα και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό. Μπορεί εγώ και ο David να δουλεύουμε πολύ όμως τα παιδιά είναι τα πάντα για μας. Και είμαστε πάντα παρόντες." δήλωσε η πρώην Posh Spice η οποία στη συνέχεια έπαιξε ένα παιχνίδι...μνήμης και γνώσης με την Ellen. Η Victoria έπρεπε να θυμηθεί σωστά που βρίσκονται διάφορα τατουάζ του άντρα της κάτι που κατάφερε άψογα κάνοντας την Ellen να κρατήσει το λόγο της και να δωρίσει 10.000 δολάρια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα UNAIDS στο οποίο η πρώτη είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως.

Λίγες ώρες αργότερα η Victoria Beckham αποχαιρέτησε την Αμερική ταξιδεύοντας πίσω στο Λονδίνο όπου ο David έχει εδώ και μερικές ημέρες επιστρέψει μαζί με τα παιδιά τους. Η κομψή σχεδιάστρια μάλιστα δεν άλλαξε καν ρούχα κάτι που δεν μας έκανε εντύπωση αφού το total black look της είναι τέλειο και για τις δύο περιστάσεις.

Η Victoria Beckham με άψογο look, μιλά στην Ellen DeGeneres

Ένα μαύρο skinny τζιν και μια μεταξωτή κρουαζέ μπλούζα επέλεξε για την εμφάνισή της η Victoria τα οποία συνδύασε με ψηλά μαύρα μποτάκια και blazer με μεταξωτά πέτα. Υιοθέτησε και εσύ αυτό το look που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και μοιάζει η τέλεια λύση για τις ημέρες που "δεν έχεις τι να φορέσεις".

Η Victoria Beckham με άψογο look, μιλά στην Ellen DeGeneres - εικόνα 2

Η Victoria Beckham με άψογο look, μιλά στην Ellen DeGeneres - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ