Follow us

Spoiler Alert: Ο Patrick Dempsey αποχωρεί από το Grey’s Anatomy

Μετά από αυτό τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο

Spoiler Alert: Ο Patrick Dempsey αποχωρεί επίσημα από το Grey’s Anatomy

Μετά από αυτό τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο

Δεν ξεπεράσαμε ποτέ τον θάνατο του Eric Dane. Κι όμως έρχεται κι άλλη μία – πιο συγκλονιστική από ποτέ – αποχώρηση για να μας ταρακουνήσει συθέμελα. Ο Patrick Dempsey, Dr. Derek “McDreamy” φεύγει από το “Grey's Anatomy” μετά από 11 σεζόν.


Spoiler Alert: Μην συνεχίζεις να διαβάζεις αν έχεις μείνει αρκετά πίσω στη σειρά.

Στο επεισόδιο της 23ης Απριλίου που προβλήθηκε από το ABC, με τίτλο “How to save a life”, βρίσκουμε τον Dr. Derek χτυπημένο, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και τη σύζυγό του Meredith Grey (Ellen Pompeo ) να αποφασίζει να τον αποσυνδέσει από το μηχάνημα υποστήριξης. Παρόλο που η Pompeo έχει ήδη συμβόλαιο για τη μη επιβεβαιωμένη 12η σεζόν της Shonda Rhimes, ο Dempsey αποχωρεί επίσημα, ακόμα κι αν είχε συμφωνήσει με τη σειρά για τη σεζόν 2015 – 16.

“Ο Derek Shepherd είναι και θα παραμείνει ένας απίστευτος χαρακτήρας – για τη Meredith, για εμένα και τους θαυμαστές” είπε η Rhimes σε δήλωσή της. “Δεν μπορούσε να φανταστώ ποτέ ότι θα έλεγα 'αντίο' στον McDreamy μας. Η ερμηνεία του Patrick Dempsey’ διαμόρφωσε τον Derek με έναν τρόπο που ξέρω ότι και οι δύο ελπίζαμε να αποτελέσει ένα παράδειγμα με νόημα – χαρούμενος, λυπημένος, ρομαντικός, πονεμένος και πάντα αληθινός – για αυτό που κάθε γυναίκα αναζητά στη μοντέρνα αγάπη”.

“Μετά από 11 κύκλους στο “Grey’s Anatomy”, ο Patrick Dempsey προχωρά σε καινούρια ενδιαφέροντα. Είναι ένας εικονικός χαρακτήρας και είμαστε υπερήφανοι που γίναμε το “σπίτι” για το ‘Mer/Der’ love story” δήλωσε εκπρόσωπος του ABC. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η σειρά θα συνεχίσει με 12η σεζόν, με τους 11.6 εκατομμύρια θεατές που είχε αυτή που πέρασε, η ανανέωσή της μάλλον είναι σίγουρη. Θα μπορέσουν όμως οι fans να ξεπεράσουν την απώλεια του Derek;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ