Follow us

Bruce Jenner: Τα highlights της συγκλονιστικής συνέντευξης

Το μυαλό μου είναι πολύ πιο θηλυκό παρά αρσενικό δηλώνει ο πατέρας της οικογένειας Kardashian

Bruce Jenner: Τα highlights της συγκλονιστικής συνέντευξης

"Το μυαλό μου είναι πολύ πιο θηλυκό παρά αρσενικό" δηλώνει ο πατέρας της οικογένειας Kardashian.

Η οικογένειά του βρίσκεται παντού στα media, το παρελθόν του είναι ένας αθλητικός θρίαμβος και ο ίδιος, πια, αποκαλύπτει δημόσια τις πιο ιδιωτικές πτυχές του. Ο Bruce Jenner έγινε γνωστός όταν κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Montreal το 1976. Το 1991 παντρεύτηκε την Kris Jenner, πρώην σύζυγο του Robert Kardashian, ενώ η ιδιωτική του ζωή έγινε...δημόσια με το reality show Keeping up with the Kardashians που πρωτολανσαρίστηκε το 2007.

Πλέον, με το διαζύγιό του από την Kris Jenner να έχει γνωστοποιηθεί εδώ και ένα χρονο, ο Bruce Jenner, μίλησε στη δημοσιογράφο Diane Sawyer για το γεγονός πως πάντα ένιωθε γυναίκα. Ο 65χρονος πλέον πρώην αθλητής απελευθερώθηκε μετά από τόσα χρόνια από το μυστικό του ενώ το περιβάλλον του δηλώνει πως έχει ήδη δεχτεί τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο. Ο ίδιος μάλιστα έκανε σαφές πως με αυτή του την κίνηση θέλει να βοηθήσει άλλους διεμφυλικούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κοινωνικές διακρίσεις.

Bruce Jenner: Τα highlights της συγκλονιστικής συνέντευξης
Μια παλιά φωτογραφία του μπαμπά της ανέβασε η Kylie Jenner με αφορμή τη συνέντευξη του

"Με κάθε έννοια και τρόπο, είμαι γυναίκα. Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ περισσότερο γυναίκα παρά άντρας. Η ψυχή μου είναι γυναίκα. Ο Bruce είναι ένα ψέμα. Εκείνη δεν είναι ψέμα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό πια..." ομολόγησε στην κάμερα ο πατριάρχης της οικογένειας Kardashian.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά του, θετά και μη, παρακολούθησαν με συγκίνηση τη συνέντευξη με την Kim συγκεκριμένα να βιώνει πολύ έντονα συναισθήματα επαναλαμβάνοντας συνέχεια πόσο περήφανη είναι για τον θετό της πατέρα και πόσο θετική επιρροή έχει η συνέντευξη στον κόσμο.

O Bruce είπε μεταξύ άλλων πως και οι τρεις πρώην γυναίκες του γνώριζαν για τη διαταραχή ταυτότητας φύλου που αντιμετωπίζει και πως σκοπεύει να συνεχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετάβαση του.

"Ποτέ δεν ένιωσα έλξη για κάποιον άντρα. Είμαι, απ'όσο γνωρίζω, ετεροφυλόφυλος. Δεν έχω υπάρξει σεξουαλικά με άντρα. Πάντα ήμουν παντρεμένος και μεγάλωνα παιδιά" δήλωσε ακόμα ο Bruce. Τα παιδιά του παραδέχονται πως η αλλαγή του πατέρα τους τους έχει κοστίσει και πως όλοι δέχονται ψυχολογική βοήθεια, όπως και είναι λογικό, χωρίς όμως να κρύβουν το θαυμασμό και την υπερηφάνια που νιώθουν για εκείνον και την κίνησή του να μιλήσει δημόσια.

Bruce Jenner: Τα highlights της συγκλονιστικής συνέντευξης - εικόνα 2
Η Kim Kardashian δήλωσε πως βρίσκεται δίπλα στον πατριό της ανεβάζοντας, φυσικά, selfies, μαζί του μετά την πολύκροτη συνέντευξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ