Follow us

Ο Brad Pitt χτυπημένος και η Angelina στο αεροδρόμιο

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της οικογένειας Jolie-Pitt

Brad Pitt-Angelina Jolie: Θα υιοθετήσουν και έβδομο παιδί;

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της οικογένειας Jolie-Pitt.

Εκεί που είχαμε αρχίσει να...ανησυχούμε με την ησυχία που επικρατεί στον πλανήτη Jolie-Pitt, λάβαμε τα νέα. Συνοπτικά, η Angelina εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles μαζί με τον μεγάλο της γιο, Maddox ενώ ο Brad παραβρέθηκε σε ένα event με ένα μεγάλο μώλωπα στο πρόσωπό του.

Ο Brad Pitt χτυπημένος και η Angelina στο αεροδρόμιο

"Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείς να ανέβεις τις σκάλες τρέχοντας στο σκοτάδι, με τα χέρια σου γεμάτα και φορώντας σαγιονάρες. Αν προσπαθήσεις μάλιστα να σταματήσεις τη φόρα που σε σπρώχνει μπροστά με το πρόσωπό σου, το αποτέλεσμα είναι ένα μώλωπας." εξήγησε ο Brad στο DailyMail.com. "Παρά το ατύχημά μου, δε θα μπορούσα να χάσω το φιλανθρωπικό event Autism Speaks της επόμενης ημέρας. Νιώθω τιμή που ήμουν κομμάτι αυτού του πολύ σημαντικού event" συνέχισε.

Ο Brad Pitt χτυπημένος και η Angelina στο αεροδρόμιο - εικόνα 2

Ο Brad εμφανίστηκε μόνος του στην εκδήλωση μα μία ημέρα μετά η Angelina εθεάθη στο χώρο αφίξεων του LAX μαζί με τον 13χρονο γιο του ζευγαριού Maddox. Η 39χρονη ηθοποιός πέρασε μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΟΗΕ όπου και παρακίνησε τον Οργανισμό να επέμβει βοηθητικά στους Σύριους πρόσφυγες.

Ο Brad Pitt χτυπημένος και η Angelina στο αεροδρόμιο - εικόνα 3

Η Angelina, ντυμένη με ένα κομψό μα και άνετο total black outfit, μετέφερε η ίδια την βαλίτσα της ενώ το ίδιο έκανε και ο Maddox με το δικό του σακίδιο. Υιοθέτησε το look της Angelina επιλέγοντας μαύρο αέρινο top, παντελόνι και blazer με στενή γραμμή και σουέντ μποτάκια.

Ο Brad Pitt χτυπημένος και η Angelina στο αεροδρόμιο - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ