Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνάντηση με τη Μενεγάκη & τη νεογέννητη κόρη της

Τι αποκάλυψε η ίδια; 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνάντηση με τη Μενεγάκη & τη νεογέννητη κόρη της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρέθηκε στο «Happy Day», το πρωί της Πρωτομαγιάς, και μίλησε για την πρόσφατη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη νεογέννητη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

«Η Ελένη ήταν ιδιαίτερα προστατευτική μαζί μου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη ήταν πάρα πολύ μητρική. Υπήρχαν βλέμματα, υπήρχε κατανόηση. Της το είπα την πρώτη εβδομάδα που το έμαθα. Το ήξεραν μόνο η μαμά μου, οι αδελφές μου, ο Νικόλας (σ.σ. ο σύζυγός της) και η Ελένη. Γιατί δεν θα την έβλεπα όλο το καλοκαίρι και ήθελα να το ξέρει. Δεν ήθελα να εμφανιστώ τον Σεπτέμβρη έγκυος και να της πω "Γεια σου, Ελένη". Χάρηκε πολύ η ίδια και συγκινήθηκε. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με συμβούλευε πάρα πολύ!» ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος της εκπομπής «Ελένη».

Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συμπλήρωσε: «Τις μέρες αυτές δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Ούτε εκείνη θα το ήθελε φαντάζομαι. Είναι πολύ ιερές στιγμές αυτές. Φυσικά πήγα και την είδα στο μαιευτήριο. Χαρά πολλή και συγκίνηση. Αυτό που είδα εκεί, ήταν το μωρό, με το μικρό του κεφαλάκι, και το σήκωσε η Ελένη και το φίλησε, με αυτά τα χείλια που ήταν πιο μεγάλα από το μωρό... Έχω να σου πω ότι, επειδή εμένα είναι το πρώτο μου παιδί, ήμουν πιο κομπλαρισμένη και δεν φιλούσα αρκετά το μωρό μου μέχρι εκείνη τη στιγμή. Φοβόμουν τα μικρόβια... Όταν είδα την Ελένη με τέτοια λατρεία να φιλάει το παιδί της, γύρισα σπίτι και άρπαξα το μωρό μου να το φιλήσω!».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ