Follow us

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;

Οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τα λάθη στο μακιγιάζ της

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;

Οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τα λάθη στο μακιγιάζ της

Μπορεί η Victoria Beckham να μην συνιστά την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, αλλά η τόση ενασχόλησή της με την μόδα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεκτική με το μακιγιάζ της. Αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες της εμφανίσεις, όμως, οδηγούμασε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά με την ίδια και την περιοχή των ματιών της, χωρίς, ωστόσο, να φταίει αυτά καθ' αυτά αλλά μάλλον το κακό μακιγιάζ που κάνει ο make up artist της.

Η ίδια, λοιπόν, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μας πείσει ότι έχει ένα υγιές σχήμα φρυδιών ακολουθώντας τις τάσεις που τα θέλουν να είναι πλούσια και γεμάτα. Όμως, ο συνδυασμός με το smokey μακιγιάζ που επιλέγει να κάνει πάντα οδηγούν σε ένα εφέ ματιών-κουμπότρυπες.

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;
Φωτογραφία που ανέβασε η ίδια και που επιβεβαιώνει τα λαθάκια που κάνει στο μακιγιάζ ματιών και φρυδιών

Παράλληλα, όταν την κοιτάς από μια άλλη οπτική γωνία τα φρύδια της παρομοιάζονται άνετα με "τέντα" και η ίδια δείχνει να έχει βγει από μια ταινία τύπου «Matrix».

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;  - εικόνα 2

Αυτή την αίσθηση που έχουμε επιτείνουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες της από το πάρτι του David με αφορμή τα 40α γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε με «μουτζουρωμένα» φρύδια, σαν να «έτρεξε» το μολύβι που είχε εφαρμόσει για να τονίσει το σχήμα τους. Επίσης, ας προσθέσουμε, ότι αυτό το σχήμα που έχει επιλέξει δεν έχει ένα λογικό τελείωμα αλλά καταλήγει σε μια τετράγωνη χοντρή γραμμή, που το μόνο που δεν κάνει είναι να κολακεύει την όψη της.

Γιατί βρε Victoria;

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;  - εικόνα 3

Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;  - εικόνα 4




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ