Follow us

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το ρομαντικό τριήμερο στη Μύκονο

Με ποιους ταξίδεψαν;

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το ρομαντικό τριήμερο στη Μύκονο

Ο φακός του Hello! εντόπισε στη Μύκονο τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, μαζί με τον Ντίνο Κόκκαλη και την Αταλάντη Μαρτίνου, οι οποίοι, λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι, βιώνουν τη γλυκιά προσμονή του πρώτου τους παιδιού.

Τα δυο ζευγάρια επέλεξαν την παραλία του Άγιου Σώστη, που σε αντίθεση με τις διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού φημίζεται για τη φυσικότητά της, καθώς δε διαθέτει ξαπλώστρες, προσφέροντας έτσι μια πραγματική φυγή στο αμμώδες τοπίο. Τα στιγμιότυπα διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να έχει ταξιδέψει μόνος στη Μύκονο και παράλληλα αποτυπώνουν για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη που ολοκληρώνει την ευτυχία του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου.

Δες επίσης: Victoria Beckham: Τι πάει λάθος με τα φρύδια της;

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το ρομαντικό τριήμερο στη Μύκονο

Τα δυο ζευγάρια έμειναν στην εξοχική κατοικία που διατηρεί η οικογένεια Κόκκαλη στο νησί, παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και τη σύντροφό του, Αθηνά Τσούτσια. Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη και παράλληλα ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς είναι διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το ρομαντικό τριήμερο στη Μύκονο - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ