Follow us

Jennifer Lawrence: Εντυπωσιακή και σέξι μετά το Met Gala

Γιατί δεν πήγες έτσι και στο Met, Jennifer;

Jennifer Lawrence: Εντυπωσιακή και σέξι μετά το Met Gala

Γιατί δεν πήγες έτσι και στο Met, Jennifer;

Το Met Gala ήρθε, το Met Gala έφυγε και εμείς που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε ξανά την Jennifer Lawrence στο κόκκινο χαλί, μάλλον απογοητευτήκαμε. Βλέπεις, η Jennifer ήταν εκεί φορώντας ένα φόρεμα Dior Haute Couture σε ίσια γραμμή και με cutouts στη μέση που ήταν μεν όμορφο όμως δεν κατάφερε να μας εντυπωσιάσει.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε βέβαια είναι πως η Jennifer κράτησε το καλύτερο για το...τέλος της βραδιάς και με το "τέλος" εννοούμε το after-party της Rihanna. Εκεί η 24χρονη ηθοποιός, που μήνες τώρα έχει κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε με ένα ασημί slip dress με βαθύ ντεκολτέ και λεπτές τιράντες που τόνιζε την υπέροχη φιγούρα της με τον καλύτερο τρόπο.

Jennifer Lawrence: Εντυπωσιακή και σέξι μετά το Met Gala

Η JLaw, όπως είναι γνωστή ανάμεσα στους fan της, συνδύασε το sexy φόρεμά της με λεπτά ασημί σανδάλια, διαμαντένια cuffs και τσόκερ και ένα γκρι μεταλλιζέ clutch. Το look της ολοκληρώθηκε από ένα ελαφρύ smokey eye και ροζ χείλη και τα μακριά μαλλιά της χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες. Κοινώς, μπορεί να πέρασε απαρατήρητη στο Met Gala όμως με αυτή της την εμφάνιση μας αποζημίωσε με το παραπάνω!

Jennifer Lawrence: Εντυπωσιακή και σέξι μετά το Met Gala - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ