Follow us

Gwyneth Paltrow: "Πιστεύω στο σεξ και δεν στερούμαι τίποτα!"

Η αμφιλεγόμενη σταρ μιλάει για τη διατροφική της φιλοσοφία και εκπλήσσει

Gwyneth Paltrow: "Πιστεύω στο σεξ και δεν στερούμαι τίποτα!"

Η αμφιλεγόμενη σταρ μιλάει για τη διατροφική της φιλοσοφία και εκπλήσσει.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το lifestyle της Gwyneth Paltrow και το δημοφιλές site της, Goop. Ωστόσο η ίδια μοιάζει να θέλει να αλλάξει το προφίλ που έχει καθιερωσει τα τελευταία χρόνια με τα παραληρήματά της περί υγιεινής διατροφής αφού στην τελευταία της συνέντευξη στο Women's Health μας εξέπληξε με τις δηλώσεις της.

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν τι θα πρέπει να στερηθείς προκειμένου να αποκτήσεις το ομολογουμένως υπέροχο σώμα της 42χρονης Gwyneth η απάντηση είναι...τίποτα! "Η διατροφική μου φιλοσοφία είναι: Τϊποτα δεν απαγορεύεται" αποκάλυψε η ίδια. "Δεν πιστεύω στην απαγόρευση κάποιων τροφών. Αν τα παιδιά μου θέλουν να πιουν ένα Shirley Temple με αυτό το ραδιενεργό κεράσι μέσα, ας το κάνουν" πρόσθεσε αμέσως μετά και έκανε μερικά φρύδια να σηκωθούν...

Gwyneth Paltrow: "Πιστεύω στο σεξ και δεν στερούμαι τίποτα!"

Όσο για την καθημερινή της ρουτίνα; "Είναι η ίδια κάθε μέρα. Πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Κάνω μια ώρα αερόβια χορευτική άσκηση και μετά πηγαίνω στη δουλειά. Για μεσημεριανό συνήθως τρώω μια μεγάλη σαλάτα με ωητό κοτόπουλο και ύστερα, για βραδινό θα φάω ό,τι θέλω. Τις περισσότερες φορές τρώω με τα παιδιά κάτι σαν τηγανητό κοτόπουλο με μπρόκολο ή ψητό κοτόπουλο και πατάτες" εξήγησε.

Κι αν αναρωτιέσαι για την ιδεολογία της απέναντι στη ζωή και την ευτυχία, η Gwyneth το απάντησε και αυτό! "Πιστεύω στην άσκηση, στο γέλιο, στο σεξ και στο να είσαι ο εαυτός σου. Νιώθω πολύ πιο άνετα με μπικίνι τώρα απ'ότι ένιωθα πριν 20 χρόνια" εξομολογήθηκε η σταρ! Ναι, η Gwyneth συνεχίζει να έχει ένα δικό της τρόπο να σκέφτεται αλλά ίσως να μην είναι τόσο άκαμπτη όσο πιστεύουμε τελικά.

Gwyneth Paltrow: "Πιστεύω στο σεξ και δεν στερούμαι τίποτα!" - εικόνα 2

Gwyneth Paltrow: "Πιστεύω στο σεξ και δεν στερούμαι τίποτα!" - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ